Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Mionetto Prosecco Brut

Suomen suosituin prosecco

Bränditarinat, Viinit, Viinitietoa, Mionetto

Laadukas viini syntyy laadukkaista rypäleistä, jotka saadaan pitkäaikaisten hyvien suhteiden ansiosta paikallisilta tuottajilta.

Yli 130 vuoden aikana Mionettosta on kehittynyt alueen lippulaiva ja erityisesti kansainvälisesti arvostettu proseccon tuottaja. Mionetton viinitalo vei aikoinaan proseccon Yhdysvaltoihin, ja viinitalon tunnetuin tuote Mionetto Prosecco Brut on tällä hetkellä sekä Suomen että maailman suosituin prosecco.

Mionetto vie matkalle Valdobbiadeneen, proseccon kehtoon, jossa voi aistia huolettoman italialaisen elämäntavan. Nämä yhdessä Mionetton perinteiden sekä tyylin ja laadun kanssa muodostavat elämyksen, jota Italiassa kutsutaan nimellä Design del Gusto.

Proseccon lajikkeena on hedelmäinen Glera

Proseccon menestykseen maailmanlaajuisesti vaikuttaa Glera-rypälelajikkeen ominaisuudet; sen raikkaus ja hedelmäiset aromit. Prosecco on helposti lähestyttävä kuohuviini, joka sopii moneen makuun. Kuplien monipuolisuus ja kepeys tekevät siitä täydellisen aperitiivin, juhla- ja seurustelujuoman.

Korkealuokkaisin DOCG-tuotanto on historiallisella Superiore di Cartizze pienalueella. Se on vain 107 hehtaarin kokoinen, mutta tuottaa huomattavan runsaita viinejä vuodesta toiseen.

Täällä mittaamattoman arvokkaat viinitilat siirtyvät sukupolvelta toiselle perintönä, eikä niitä ole koskaan myynnissä ulkopuolisille”, kertoo Marcello Gobbi Mionettolta.

Mionetto Prosecco Brut Organic -kuohuviinin löydät Alkon valikoimasta, 13,49 € / 0,75 l.