Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Sima Spritz on vapun helpoin simadrinkki

Sima + prosecco = vapun hittidrinkki

Viinit, Ruoka ja juoma, Sesongissa nyt, Fiorissimo

Sima Spritz on vapun hittijuoma, jonka valmistamiseen tarvitset vain neljä ainesta.

Kilistele tänä vappuna niin, että lasissasi kuplii Sima Spritz! Tässä simadrinkissä vappusima muuntuu pirteän raikkaaksi spritziksi proseccolla.

Päärynäinen ja hieman mausteinen Fiorissimo Prosecco -kuohuviini on mainio pari sitruunaisen siman kanssa. Sima Spritziin sopii sekä itsevalmistettu että kaupasta ostettu sima. Tee myös jääpalat simasta, jolloin vappujuoman klassinen maku korostuu.

Sima Spritzin sitruunaista makua voi halutessaan korostaa sitruunaviipaleiden lisäksi tilkalla sitruunamehua. Alkoholittoman Sima Spritzin saat, kun korvaat proseccon alkoholittomalla kuohuviinillä.

Resepti

Sima Spritz

Yksi annos

6 cl simaa 9 cl Fiorissimo Prosecco -kuohuviiniä jäitä sitruunaviipaleita
  • Jäähdytä juomat kylmiksi.

  • Täytä lasi jäillä.

  • Kaada lasiin sima ja kuohuviini.

  • Koristele Sima Spritz sitruunaviipaleilla.

13 49
0.75L

Fiorissimo Prosecco Extra Dry

Veneto

Lue lisää

Fiorissimo Prosecco Extra Dry

Ikoninen Fiorissimo Prosecco edustaa hyvin perinteikästä proseccoa ja varmasti juuri sen takia tähän onkin mutkatonta mieltyä – niin drinkkien muodossa kuin sellaisenaan nautittuna.

Täydellisen pehmeässä kuohuvassa yhdistyvät päärynäisyys, persikkaisuus ja viheromenaisuus. Fiorissimo Prosecco on useana vuonna kantanut yllään Suomen suosituimman proseccon titteliä.

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!