Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Raikas vappubooli kruunaa vuoden hauskimman juhlan

Vappuboolin trooppisen hedelmäinen maku syntyy mangosta

Viinit, Ruoka ja juoma, Sesongissa nyt

Pirteän keltainen ja raikas vappubooli saa hedelmäisen makunsa mangomehusta ja kuutioidusta mangosta.

Vappubooli on lyömätön tarjottava isommallekin porukalle. Se syntyy helposti ja nopeasti kuohuviinistä, mangomehusta, limettimehusta sekä mangokuutioista.

Puolikuiva ja hieman aprikoosinen kuohuviini Henkell Trocken on loistava valinta vappubooliin raikkaan hedelmäisten makujen seuraksi. Halutessasi voit vielä terästää vappuboolia esimerkiksi mangoliköörillä. Kukilla koristellut jääpalat tekevät boolista juhlavan, ja juoman voi lopuksi koristella vielä sitruunamelissalla ja syötävillä kukilla.

Alkoholiton vappubooli onnistuu kätevästi alkoholittomasta kuohuviinistä, kuten Henkell Alcohol Free Sparkling Blanc -kuohuviinistä. Siinä on miellyttävän kepeä, hedelmäinen ja raikas maku.

Vappuboolin voi valmistaa myös pienempään kulhoon, kun jaat reseptin määrät puoliksi. Näin booli pysyy myös kylmänä pidempään.

Resepti

Vappubooli

Kymmenen annosta

1 l mangomehua (esim. mango-passionhedelmä) 1 dl limettimehua 1 plo (0,75 l) Henkell Trocken -kuohuviiniä tai Henkell Alcohol Free Sparkling Blancia 2 ps (à 300–400 g) mangokuutioita (pakaste) n. ½ l kukilla koristeltuja jääpaloja sitruunamelissaa syötäviä kukkia
  • Jäähdytä juomat kylmiksi.

  • Laita jäiset mangokuutiot ja jääpalat boolikulhoon.

  • Kaada päälle mangomehu, limettimehu ja kuohuviini.

  • Koristele vappubooli sitruunamelissan lehdillä ja syötävillä kukilla.

10 78
0.75L

Henkell Trocken Sekt Dry

Lue lisää

Henkell Trocken

Henkell Trocken on puolikuiva ja keskihapokas kuohuviiniklassikko. Väriltään Henkell Trocken on vaaleankeltainen. Kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää ja omenaa, ja myös hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä. 

Henkell Alkoholfrei Sparkling Blanc

Henkell Alkoholfrei tarjoaa kuohuviinin nautinnon niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta viinistä ilman alkoholia. Miellyttävän kepeä, hedelmällinen ja raikas maku yhdistyvät tässä alkoholittomassa kuplivassa.

7 00
0.75L

Henkell Alcoholfree Sparkling Blanc

Lue lisää

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!