Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Vapun kuohuviinit 2024

Vappumaljat nostetaan ilmaan – poimi suositukset lasiin

Viinit, Sesongissa nyt

Vapun kuohuviinit valitaan nyt! Oletko perinteisen kuohuviinin, roseekuohuviinin vai samppanjan ystävä? Haluatko nauttia kuplista ilman alkoholia? Tutustu neljään valloittavaan kuohuviiniin ja tee juuri omaan vappuusi onnistunut valinta!

Mionetto Prosecco Brut Organic

Alkon valikoiman yli 150 proseccosta suosituin on Mionetto. Italialaisen Mionetto Proseccon suuresta suosiosta ja erinomaisuudesta kertoo se, että kuohuviini on myös maailman suosituin prosecco. Ensiluokkaiset rypäleet yhdistettynä viinintekijöiden huippuosaamiseen ja uusimpaan teknologiaan ovat menestyksen salaisuus.

Mionetto Proseccon tuoksussa on aromaattista omenaa sekä erittäin kuivassa maussa raikasta sitrusta, päärynää ja aprikoosia. Kuplien runsaus ja kepeys tekevät siitä täydellisen vapun kuohuviinin.

13 99
0.75L

Mionetto Prosecco Brut Organic

DOC Prosecco

Lue lisää

Fiorissimo Prosecco Rosé Extra Dry

Fiorissimo Prosecco Rosé on taidonnäyte siitä, miten monien suosikki prosecco-kuohuviini ja suuren suosion saavuttanut rosee kietoutuvat onnistuneesti yhteen.

Hedelmäisen lempeää makua ryhdittävät raikas sitruunaisuus ja punamarjaisuus. Vaaleanpunaisen värin ansiosta roseeprosecco on erityisen näyttävä maljajuoma.

13 49
0.75L

Fiorissimo Prosecco Rosé Extra Dry

Lue lisää

Henkell Alkoholfrei Sparkling Blanc

Henkellin alkoholittomat kuohuviinit on valmistettu kuten alkoholillisetkin viinit, jonka jälkeen niistä on tislattu tyhjiömenetelmällä alkoholi pois. Lopputuloksena saadaan maistuva ja aito elämys.

Kuohuviini on makean raikas yhdistelmä sitruksisuutta ja hedelmäisyyttä. Henkell Alkoholfrei on maukas kokonaisuus, joka sopii niin maljajuomaksi kuin makeiden vappuherkkujen pariksi.

7 00
0.75L

Henkell Alcoholfree Sparkling Blanc

Lue lisää
52 98
0.75L

Lanson Le Black Création Brut

AC Champagne

Lue lisää

Lanson Le Black Création Champagne Brut

Vapun kuohuviinit pitävät mukanaan tietenkin arvostetun samppanjan.

Samppanjatalo Lansonin vakiosamppanja on jo vuodesta 1937 ollut Le Black Label. Talo on kuitenkin viime vuosina uudistunut uuden kellarimestarinsa Hervé Dantanin johdolla ja myös vakiosamppanjan makuprofiilia on päivitetty ja samalla talon vakiosamppanja sai uuden nimen – Le Black Création. Le Black Créationin laadun kulmakivinä ovat sekoituksessa aina pääosassa oleva Pinot Noir -lajike, suuri osuus reserve-viinejä sekä pitkä vähintään neljän vuoden kypsytys.

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!