Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Verigreippi 75 – valmista klassikkodrinkki uudella twistillä

Kuplivan raikas verigreippicocktail

Viinit, Freixenet

Mietitkö juomatarjoiluja kevään juhliin? Tässä yksi idea: kupliva verigreippicocktail, joka on versio klassisesta French 75 -cocktailista. Raikkaan kupliva drinkki sopii mainiosti myös brunssipöytään.

Resepti

Verigreippi 75

Kylmää Freixenet Cordon Negro -cavaa 2 cl tuorepuristettua verigreippimehua 1 cl sokerisiirappia (ohje alla) 3 cl giniä Jäitä Koristeluun verigreippisiivuja
  • Valmista sokerisiirappi. Laita 0,5 dl sokeria ja 0,5 dl vettä kasariin ja kiehauta. Anna poreilla kevyesti samalla sekoittaen, kunnes sokeri on täysin liuennut veteen. Anna jäähtyä.

  • Laita cocktail-shakeriin tai kannelliseen purkkiin verigreippimehu, sokerisiirappi, gini ja reilusti jäitä. Ravista voimalla! (Älä skippaa ravistusvaihetta.) Kaada seos siivilän läpi cocktail-lasiin ja täytä lasi cavalla. Koristele verigreippisiivulla.

  • Jos haluat käyttää juomassa jäitä, käytä isoja jääkuutioita, jotka sulavat hitaasti. Voit myös jäädyttää koristeeksi tarkoitetut verigreippisiivut isojen jääkuutioiden sisään.

12 48
0.75L

Freixenet Cordon Negro Organic Cava Brut

DO Cava

Lue lisää

Freixenet Cordon Negro Organic Cava Brut

Maailman suosituimman cavan tunnistaa sen tyylikkäästä mustasta pullosta ja raikkaasta mausta. Freixenet Cordon Negro Brutin eloisa maku ja runsaat pitkäkestoiset kuplat tekevät jokaisesta tilanteesta hieman erityisemmän. Sen maussa voi aistia sitrushedelmien ja omenan aromeja sekä hentoa mausteisuutta.

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!