Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Ilahdu italialaisista viineistä

Herkulliset Zensa-luomuviinit sointuvat kesään

Viinit, Sesongissa nyt, Zensa

Zensa on valikoima uskomattoman herkullisia viinejä. Zensa lausutaan senza ja italiaksi se tarkoittaa ilman. Zensa-viinien valmistukseen käytetään vain luonnollisesti kasvatettuja rypäleitä, jotka on kasvatettu ilman hyönteismyrkkyjä. Kaikki Zensa-sarjan viinit ovat luomun lisäksi vegaaniystävällisiä.

Kesän edetessä on aika nauttia yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta. Zensa-viinit sopivat loistavasti tunnelmallisiin hetkiin niin aterioiden kumppaniksi kuin sellaisenaankin nautittavaksi. Miellyttävät maut ovat omiaan korostamaan esimerkiksi juuri italialaisten herkkujen maailmaa.

 

Zensa Primitivo Organico

Zensa Primitivo on elegantti luomuviini Apulian maakunnasta, Salentosta. Primitivo- rypälelajikkeesta valmistettu punaviini on miellyttävän keskitanniininen. Grilliruoka ja voimakkaat juustot rakastavat tämän täyteläisen viinin seuraa.

12 98
0.75L

Zensa Primitivo Organico 75cl

IGT Puglia

Lue lisää
10 28
0.75L

Zensa Rosso Organico 75cl

IGT Puglia

Lue lisää

Zensa Rosso Organico

Lempeän hedelmäinen, mehevän hilloinen ja mukavan täyteläinen punaviini muodostuu kolmen rypäleen sekoituksesta. Negroamaro-, Primitivo- ja Cabernet Sauvignon -lajikkeiden muodostama viini lukeutuu Suomen suosituimpien punaviinien joukkoon. Kokeile tätä suosikkia esimerkiksi pizzan tai burgerin parina, viinin sopiva sokeri tähdittää mausteisempia makumaailmoja erinomaisesti.

Zensa Fiano Organico

Fiano on yksi viimeaikoina arvostukseen nousseista italialaisista rypäleistä. Rypäleen historia ulottuu todennäköisesti jo muinaisten kreikkalaisten aikoihin. Fiano tuottaa voimakkaita, hyvärakenteisia viinejä, joiden aromimaailma on yleensä pähkinäinen, savuinen ja mineraalinen. Zensa Fiano on maultaan kuiva, hapokas, sitruunainen, viheromenainen, kypsän keltaluumuinen, valkoherukkainen ja kevyen yrttinen.

10 78
0.75L

Zensa Fiano Organico 75cl

IGT Salento

Lue lisää