Moi, mitä etsit?

search

Zensa Rosso Organico 75cl

Zensa Rosso Organico 75cl

Zensa Rosso Organico 75cl

Zensa Rosso on Alkon eniten myydyin luomuviini ja koko Zensa-sarja suomalaisten rakastama: Kokeile ja ihastu!

Senza on italiaa, ja tarkoittaa suomeksi "ilman". Kirjainleikillä viinisarjan nimeksi johdettuna Zensa viittaa viinin luonnonmukaisuuteen, eli rypäleet on viljelty ilman lisäravinteita tai torjunta-aineita.

Zensa Rosso on mehevän hilloinen luomuviini Apulian maakunnasta, Salentosta. Alue sijaitsee Italian ”saappaankorossa”. Viinissä käytettyjä Primitivo-rypäleitä on kuivattu köynnöksissä jopa 3 viikkoa. Tämä prosessi tuo rypäleisiin makeutta, ja näin itse viini saa lisää syvyyttä sekä hivenen lisää pehmeyttä.

Zensaa tuottavan Orion Wines'in päätavoite on tuottaa kansainvälisille markkinoille uusia, innovatiivisia ja herkullisia viinejä - vieläpä kohtuuhintaan. Yrityksen päämaja sijaitsee Trentossa, Venetossa, Pohjois-Italiassa.

Kokeile myös Zensa-sarjan muita suosittuja luomuviinejä, joita löytyy Alkon valikoimasta useampia. Koko Zensa-sarja on myös vegaani ystävällinen.

Ruokasuositus:
grilli, juusto, nauta, pataruoat

Tuotetiedot

Tuottaja: Orion Wines

Rypäle: 65% Negroamaro, 25% Primitivo, 10% Cabernet Sauvignon

Väri: Tummanpunainen

Makutyyppi: mehevä & hilloinen

Maku: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, vadelmahilloinen, tumman kirsikkainen, luumuinen, kevyen suklainen, hennon vaniljainen

Tuoksu: Tummia marjoja kuten mustaherukkaa, kypsää kirsikkaa

Alkoholi -%: 13

Tarjoilulämpötila: 14-16

Pullokoko: 0.75l

Pakkaustyyppi: Lasipullo

Saatavuus: Alko (418457)

Hinta: 10,28 €

Tuote Alkossa alko link