Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Suositut Zensa-viinit jouluun

Herkulliset punaviinit sointuvat loppuvuoteen

Viinit, Zensa

Zensa on valikoima uskomattoman herkullisia viinejä. Zensa lausutaan senza ja italiaksi se tarkoittaa ilman, viitaten luonnonmukaiseen viljelyyn. Zensa-viinien valmistukseen käytetään vain luonnollisesti kasvatettuja rypäleitä. Kaikki Zensa-sarjan viinit ovat luomun lisäksi vegaaniystävällisiä.

Vuoden edetessä on aika nauttia yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta. Zensa-punaviinit sopivat loistavasti tunnelmallisiin iltoihin niin aterioiden kumppaniksi kuin sellaisenaankin nautittavaksi. Miellyttävät maut ovat omiaan korostamaan esimerkiksi juuri italialaisten herkkujen maailmaa.

Zensa Nero d'Avola Organico

Appassimento-menetelmällä valmistettu punaviini. Mehevän pehmeä, punamarjaisa, mausteinen ja täyteläinen Zensa Nero d’Avola on kuin tehty nautiskeluun vaikkapa juustotarjoilujen seuraan.

12 98
0.75L

Zensa Nero d'Avola Appassimento Organico

Sicily DOP

Lue lisää

Zensa Nero di Troia Organico

Nero di Troia tuottaa täyteläistä ja mahtipontista viiniä, jossa voi aistia mausteisuutta, kypsää hedelmää sekä hivenen suklaisuutta. Viini sopii loistavasti meheville liharuoille tai mehukkaille hampurilaisille.

13 49
0.75L

Zensa Nero di Troia Organico 75cl

IGP Puglia

Lue lisää

Zensa Primitivo Organico

Primitivo-rypälelajikkeesta valmistettu Zensa hurmaa maistajansa tumman kirsikkaisella ja sopivan mausteisella makumaailmallaan. Miellyttävän täyteläinen viini sopii mainiosti pizzan tai pastan kaveriksi.

12 98
0.75L

Zensa Primitivo Organico 75cl

IGT Puglia

Lue lisää

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö