Moi, mitä etsit?

search

Freixenet Vintage Reserva Cava Brut Nature

Freixenet Vintage Reserva Cava Brut Nature

Freixenet Vintage Reserva Cava Brut Nature

Freixenet Vintage Reserva on ainoastaan parhaina vuosina valmistettava vuosikertacava, joka on erityisesti äärimmäisen kuivan kuohuviinin ystävien mieleen. Vintage Reserva on valmistettu siten, ettei siihen ole lisätty lainkaan sokeria toisen käymisen jälkeen. Brut Nature -viinityyli vaatii hyvin kypsiä rypäleitä, jonka vuoksi sitä valmistetaan ainoastaan parhaina vuosina. Erittäin pitkä, kahden vuoden pullokypsytys tuo viiniin kermaisen pehmeän suutuntuman ja pyöristää napakkaa hapokkuutta. Vintage Reservan tuoksussa voi aistia sitrushedelmiä, vihreää omenaa ja häivähdyksen anista. Maultaan viini on täyteläinen ja elegantti, ja pitkässä loppumaussa voi havaita kuivattuja hedelmiä ja lähes suolaisen kaltaista mineraalisuutta. Loistava valinta blineille,grillatulle kalalle tai juustoille.

Hedelmäinen, hieman paahteinen Freixenet Vintage Reserva Brut on ryhdikäs cava, jota on kypsytetty pulloissa vähintään 24 kuukautta. Brut Nature -merkityissä kuohuviineissä tulee olla sokeria vähemmän kuin 3 g/l ja sen tulee olla luonnollista, toisessa käymisessä syntynyttä. Vintage Reserva Brut ei sisällä sakan poistamisen jälkeen lisättyä sokeria.

Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille.

Ruokasuositus:
rasvainen kala, pizza, kana ja kalkkuna, juusto

Tuotetiedot

Tuottaja: Freixenet

Rypäle: Macabeo, Xarel-lo, Parellada

Väri: Vihertävän keltainen

Makutyyppi: vivahteikas & ryhdikäs

Maku: Erittäin kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, tuoreen aprikoosinen, hennon briossinen, mineraalinen

Tuoksu: Sitrushedelmiä, vihreää omenaa ja häivähdys anista

Alkoholi -%: 11.5

Tarjoilulämpötila: 6-8

Pullokoko: 0.75l

Pakkaustyyppi: Lasipullo

Saatavuus: Alko (008512)

Hinta: 14,98 €

Tuote Alkossa alko link