Moi, mitä etsit?

search

Juomat

Maukas ja terveellinen soraharjujen vesi on edelleen jokaisen Novelle-juoman pohjana. Soraharjujen villi ja vapaa vesi on saanut vuosien saatossa kaverikseen aitojen hedelmien ja marjojen aromeja, vitamiineja, kivennäisaineita sekä luontaista kofeiinia. Novelle on ainutlaatuinen ja elämänmakuinen juoma janoon, hyvinvointiin, ruoan seuraksi tai ihan vain elämän kyytipojaksi.

Novelle Plus Kromi + Sinkki Vesimeloni & Yuzu

Novelle Plus Puhdistava on matalahiilihappoinen raikas ja herkullinen juoma, joka tukee kehon uudistumista ja hyvinvoinnin vahvistamista sisältäpäin. Kromi & sinkki edistävät normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja saattaa tätä kautta hillitä makeanhimoa. Niasiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään uupumusta ja väsymystä. Juoma saa makunsa makeasta vesimelonista ja raikkaasta yuzusta. Juoma on vähäkalorinen ja on sisältää sokeria 2,0 g / 100ml.

Tuotetiedot

Kuvaus:
Vesimelonin ja yuzun makuinen juoma, johon on lisätty kromia, sinkkiä ja niasiinia

Ainekset:
vesi, hedelmäsokeri, hiilidioksidi, luontaiset aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), sinkkiglukonaatti, niasiini, kromikloridi.

Tuotepakkaukset:
0,5 l kierrätysmuovipullo
1,5 l kierrätysmuovipullo

Ravintosisältö per 100 ml:

Energia kJ / kcal:
35/8

Rasva g:
0

josta tyydyttynyttä g:
0

Hiilihydraatit g:
2,0

josta sokereita g:
2,0

Proteiini g:
0

Suola g:
0

Niasiini mg:
2,4

Sinkki mg:
0,8

Kromi µg:
3,2

Seuraa Novellea somessa

Elä hetkessä. Kadu myöhemmin. Tule seikkailemaan yhdessä Novellen kanssa.