Moi, mitä etsit?

search
Vastuullisuus, Hyvinvoivat hartwallilaiset:

Tölkkikaverit turvallisuuslähettiläinä Hartwallilla

Hartwallin Safety Thirst -turvallisuusohjelma taklaa turvallisuushaasteita keskittymällä kolmeen teemaan: turvallisuudesta välittämiseen, turvalliseen asenteeseen ja kiireen poistamiseen. Ohjelman lähettiläinä toimii kaksi tölkkikaveria, jotka ovat viime vuosina tulleet hartwallilaisille tutuiksi niin animaatioiden, sarjakuvien, kuin räätälöityjen koronaturvallisuusohjeiden kautta.

”Safety Thirst -turvallisuusohjelma on hartwallilaisten kanssa tehty, ja samoin idea tölkkihahmoihin tuli ihan täältä Lahesta. Isompi tölkki auttaa pientä, jolla on tapana laittaa mutkat suoriksi turvallisuuden suhteen”, Hartwallin turvallisuuspäällikkö Miikka Siviranta kertoo.

Tölkit seikkailevat turvallisuuteen, jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyvissä animaatioissa ja sarjakuvissa.

”Meillä on töissä noin 700 henkilöä ja erilaisia rooleja riittää. Tölkkihahmojen kautta ollaan onnistuttu tuomaan turvallisuus- ja hyvinvointiasioita esiin niin toimistohommiin, myyntityöhön kuin tuotannon tehtäviin liittyen”, Miikka sanoo.

”Pidä neljän olutkorin mittainen matka työkavereihin”

Safety Thirst -ohjelman tölkkihahmot saivat korona-aikana uusia velvollisuuksia, kun ne muistuttivat hartwallilaisia hygieniasta, turvaväleistä ja maskien käytöstä.

”On arvokasta, että turvallisuusohjelma ja hahmot taipuvat moneen, ja olemme räätälöineet meille monenlaisia turvallisuuskampanjoita, joita tölkkikamut tähdittävät – myös korona-aikaan liittyen. Meillä esimerkiksi pidettiin neljän sinisen olutkorin välinen matka työkavereihin”, Miikka naurahtaa.