Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
26.11.2018

Happy Joe -siideri pukeutuu jouluvillapaitaan ja vaihtaa nimensä Merry Joeksi

Hartwallin Happy Joe -siideri pukeutuu juhlasesongiksi jouluvillapaitaan ja vaihtaa nimensä Merry Joeksi. Hartwall tuo erikoiserän uudella jouluisella etiketillä ja nimellä varustettua Merry Joe -omenasiideriä kauppoihin ja ravintoloihin ympäri maan. Aforismeistaan tunnettu Happy Joe suunnitteli ja lähetti jouluvillapaidat niin ikään inspiroivista elämänviisauksistaan ja sanoituksistaan tunnetuille maailmantähdille. Tähdille kudottuja jouluvillapaitoja voi ihastella myös näyttelyissä Helsingissä ja Tampereella.
arrow_downward

Lue koko juttu

(KUVA)

Hartwallin Happy Joe -siideri pukeutuu joulun kunniaksi punaiseen ja vaihtaa nimensä juhlasesonkiin sopivasti Merry Joeksi. Jouluisella etiketillä varustettua Cloudy Apple -siideriä on saatavilla joulukauden ajan ravintoloista ja päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen. Merry Joen jouluinen kampanja matkustaa pukinkontissa myös merten taa. Merry Joe nimittäin neuloi ja paketoi pukinkonttiin maailmalla isoksi ilmiöksi muodostuneen rumankauniin joulupaidan myös suomalaisten rakastamille maailmantähdille.

Pehmoinen paketti kiikutetaan jouluksi maailmantähdille, jotka ovat tunnettuja positiivisista elämänviisauksistaan ja inspiroivista sanoituksistaan. Jokaiselle tähdelle erikseen kustomoidut jouluvillapaidat saivat inspiraationsa taiteilijoiden mieltymyksistä, urasta ja tempauksista, jotka näkyvät paitojen hauskoja yksityiskohtia vilisevissä neuloskuvioinneissa. Veikeissä neuloksissa nähdään esimerkiksi kirpeänsuloisia sitruunoita, iltapäivän teehetkiä sekä pörröisiä nallekarhuja – ja löytyypä neuleista myös jäljiteltyä kuviointia vastaanottajansa tatuoinneista. Yhtä uniikkia joulupaitaa koristaa perinteisten porojen sijaan lentävät lohikäärmeet.

Maailmantähtien oivallusten ja luonteenpiirteiden värittämiä jouluvillapaitoja voi ihastella Suomen ensimmäisissä jouluvillapaitanäyttelyissä Helsingissä ja Tampereella. Pukinkonttiin paketoitujen paitojen näköiskappaleet ovat nähtävillä Helsingissä Ravintola Kappelissa 22.11.–2.12., jonka jälkeen ne siirtyvät Tampereelle Kumma Junk Bar and Loungeen 4.–18.12.

(KUVA)

Don’t Worry, Be Merry – onni syntyy yksinkertaisista asioista

Hartwallin Happy Joe tunnetaan pullonkorkkien alle piilotetuista onnen ja ilon aforismeista, jotka ovat jo pitkään muistuttaneet siiderinystäviä siitä, että onni syntyy yksinkertaisista asioista. Joulun alla Happy Joe kehottaakin hylkäämään murheet sekä suorittamisen ja keskittymään oleelliseen: Don’t Worry, Be Merry.

”Happy Joe haluaa yllättää ja ilahduttaa ystäviään niin aforismein kuin oivaltavien nimenmuutosten avulla. Sanaleikit ovat Happy Joelle luontevia – viime kesänä Happy Joe vaihtoi nimensä Gay Joeksi yhdenvertaisuuden ja Helsinki Pride -tapahtuman kunniaksi ja pukeutui sateenkaarilipun väreihin. Rajoitettu erikoiserä Gay Joe -omenasiideriä sai kansalta tuolloin innostuneen vastaanoton. Happy Joe haluaa olla jatkossakin kiinni ajassa ja ilmiöissä, joskus kevyemmin ja joskus vakavammin”, Happy Joen tuotepäällikkö Janiina Gustavsson kiteyttää.

Saatat pitää myös näistä