Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
1.7.2018

Hartwall avasi verkkokaupan

Hartwall Original Long Drinkin ikoninen raitakuosi viltissä tai coolerissa. Jaffan rakastettu design tarjottimessa, collegepaidassa tai riippumatossa. Näitä toivottuja tuotteita ja paljon muuta löytyy Hartwallin uudesta verkkokaupasta, joka on perustettu fanien pyynnöstä.

Original Long Drinkin legendaariset raidat ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisten sydämissä. Suomen kansallisjuomaksikin tituleeratun aidon lonkeron fanit ovat toivoneet sinivalkoista kuosia saataville vielä monipuolisemmin, esimerkiksi sisustusesineisiin. Myös Jaffan tuotteita on toivottu paljon, ja Jaffan iloa ja aurinkoa hehkuvia tuotteita on nyt saatavilla Hartwallin uudesta verkkokaupasta.

”Jaffa-tuotteet on suunniteltu ilahduttamaan koko perhettä: ne sopivat mainiosti esimerkiksi kesäiseen yhdessäoloon, mökkeilyyn ja juhlahetkiin ympäri vuoden”, iloitsee tuotepäällikkö Mira Kujanpää.

Verkkokaupasta löytyy muun muassa Hartwall Jaffan riippumatto, pikinik-viltti, rantapyyhe, tarjotin sekä collegepaitoja miesten, naisten ja lasten koossa. Tällä hetkellä kaupasta löytyy myös rakastettuja julisteita, jotka taidegraafikko Erik Bruun suunnitteli Jaffalle 1950- ja 1960-luvuilla.

Lonkeronsinistä sisustukseen

”Saamme melkein päivittäin tiedusteluita, voiko tuotteita hankkia jostakin. Original Long Drinkiä kuulee kutsuttavan Suomen kansallisjuomaksi, ja sen ikoninen raitakuosi on suomalaisten rakastama. Nyt on upeaa saada originaaleja tuotteita kaikkien ulottuville, ja lisääkin on tulossa”, vinkkaa markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

Hartwallin aidon lonkeron tuotteita voi tilata, jos on täysi-ikäinen. Hartwall Original Long Drinkin sininen raitakuosi koristaa mm. pyyhkeitä, tarjottimia ja sinkkisiä coolereita. Verkkokaupan valikoimasta löytyy myös paljon toivottu fleecehuopa, johon monet ovat ihastuneet ja kyselleet mahdollisuutta ostaa samanlainen omakseen.

Hartwallin verkkokauppa palvelee osoitteessa go.innoflame.fi/goshop/old
Kauppaan pääsee myös brändien omilta kotisivuilta: jaffa.fi ja originallongdrink.com/fi.

Tilauksiin lisätään 7 euron toimitusmaksu ja verkkokaupasta toimitetaan lähetyksiä kotimaan alueelle.
Valikoimaan tuli loppuvuodesta myös Hartwall Vichy Originalin brändituotteita.

Saatat pitää myös näistä