Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
31.7.2018

ED Gamer Light -energiajuoma on kehitetty e-urheilijoiden toiveesta

Uusi ED Gamer Light on tarkoitettu erityisesti elektronisen urheilun harrastajille. Se on ensimmäinen suomalainen energiajuoma, joka on kehitetty pelaajien toiveiden pohjalta.

ED Gamer Light maistuu herkulliselta mustikalta ja on täysin sokeriton. Virkistävien B-vitamiinien ja guaranan sekä piristävän kofeiinin lisäksi se sisältää sinkkiä ja magnesiumia. Sinkki edistää näön pysymistä normaalina ja magnesium tukee lihasten normaalia toimintaa.

ED Gamer Light on pitkän kehitystyön tulos: energiajuoma on luotu vastaamaan elektronisen urheilun harrastajien toiveisiin. Tietokone- ja konsolipelaamisen harrastajien haastattelujen pohjalta on nyt kehitetty heidän toiveitaan vastaava juoma − pelaajat ovat vaikuttaneet juoman makumaailmaan ja ainesosiin.

ED Energy Drink on yksi Suomen elektronisen urheilun liigan (FEL) pääyhteistyökumppaneista, ja uutuus on myös liigan virallinen energiajuoma.

– Kuten pelaajat tietävät, sessiot voivat joskus venähtää. FEL yhdisti voimansa ED-energiajuoman kanssa tarjotakseen juoman pelaajille, jotka haluavat olla yhtä skarppina niin ensimmäisessä kuin viimeisessäkin matsissa, Finnish Esports Leaguen toimitusjohtaja Jussi Halme hehkuttaa.

Elektroninen urheilu toiseksi suosituin urheilulaji

Pelaamisen suosio jatkaa kasvuaan. Urheilulajien suosiota mittaavan tutkimuksen* mukaan elektroninen urheilu (esports) on jääkiekon jälkeen toiseksi suosituin urheilulaji 18-29-vuotiaiden miesten keskuudessa.

– Haluamme olla mukana mahdollistamassa kotimaista elektronista urheilua ja suomalaispelaajien menestystä. Uskomme, että pelaajille suunniteltu energiajuoma on yksi erinomainen tapa olla tukemassa tätä tavoitetta, kertoo EDin tuotepäällikkö Joonas Eriksson Hartwallilta.

ED-energiajuoma tekee yhteistyötä useiden pelitiimien kanssa ja on yhteistyökumppanina pelitapahtumissa, kuten Lantrekissa.

– Elektroninen urheilu jatkaa voimakasta kasvuaan sekä maailmalla että Suomessa. FEL on suomalaisen kilpapelaajan koti, ja ED-energiajuoma on meille erinomainen kumppani. Yhteinen tavoitteemme on edistää kotimaista elektronista urheilua ja tuoda se kaikkien huulille, FELin hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen kertoo.

 

ED Gamer Light -energiajuoma

  • Kehitetty erityisesti elektronisen urheilun harrastajille, eli tietokone- ja konsolipelaajille.
  • Ensimmäinen suomalainen energiajuoma, joka on luotu elektronisen urheilun harrastajien toiveiden pohjalta.
  • Sokeriton juoma maistuu mehukkaalta mustikalta.
  • Sisältää virkistäviä B-vitamiineja, guaranaa ja piristävää kofeiinia.
  • Sisältää myös sinkkiä ja magnesiumia. Sinkki edistää näön pysymistä normaalina ja magnesium tukee lihasten normaalia toimintaa.
  • ED Energy Drink on yksi Suomen elektronisen urheilun liigan (FEL) pääyhteistyökumppaneista.

* Sponsor Insightin toteuttamaa Sponsor Navigator -tutkimusta varten haastateltiin yli 2 000 täysi-ikäistä suomalaista 12.2. ja 27.2.2017 välisenä aikana. Tutkimus toteutettiin internet-paneelin kautta.

Saatat pitää myös näistä