Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
8.1.2019

Kahvilaitteiden huoltoon erikoistunut Espresso Services Europe Oy osaksi Hartwallia

Hartwall on ostanut Espresso Services Europe Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Hartwallin palvelut ulottuvat jatkossa myös kahvilaitteiden asennuksiin, huoltoon ja maahantuontiin. Kauppa täydentää Hartwallin valikoimaa ja tukee Hartwallin asemaa täyden palvelun juomatalona.
arrow_downward

Lue koko juttu

Espresso Services Europe Oy siirtyy osaksi Hartwallia. Yritys on keskittynyt kahvilaitteiden maahantuontiin, asennuksiin ja huoltoon. Kaupan myötä Hartwall laajentaa tarjontaansa kahvilaitteisiin ja pystyy näin tukemaan asiakkaidensa kasvua entistä vankemmin. Hartwallilla on markkinoiden laajin juomavalikoima, josta löytyy panimotuotteiden, viinien ja väkevien alkoholijuomien lisäksi myös kahvijuomia.

– Lavazza-kahveillamme on riittänyt kysyntää ravintola-alalla. Tämän yrityskaupan kautta meistä kasvaa asiakkaillemme entistä osaavampi kumppani, kun kahvilaitteiden asiantuntija Espresso Services Europe siirtyy osaksi Hartwallia. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisempia palveluita, sanoo Hartwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen.

Espresso Services Europe on toiminut 15 vuotta Suomessa ja sen liikevaihto on noin puoli miljoonaa euroa. Hartwall on tehnyt tiivistä yhteistyötä yrityksen kanssa jo vuodesta 2016 lähtien.

– Kauppa merkitsee meille paljon ja avaa uusia mahdollisuuksia. Yhdessä Hartwallin kanssa voimme menestyä entistä paremmin ja kasvaa maan johtavaksi kahvilaitehuoltajaksi, kertoo Espresso Services Europen toimitusjohtaja Aki Nurminen.

– Yrityskauppa oli meille luonteva siirto. Haluamme olla asiakkaillemme paras ja monipuolisin kumppani − sekä juomien että palveluiden saralla, Hartwallin Järvinen jatkaa.

Saatat pitää myös näistä