Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
21.1.2019

Hartwallin kesätyöhaku on käynnissä

Hartwallin kesätyöhaku on auki ja tarjolla on töitä noin sadalle nuorelle. Eniten paikkoja on auki Lahdessa, jossa töitä löytyy esimerkiksi tuotannosta ja keräilystä. Lisäksi Hartwall on mukana Elintarviketeollisuusliiton teemaviikolla, joka tuo Salpausselän koulun yhdeksäsluokkalaisia tutustumaan tuotantolaitokseen.

Hartwall on yksi Lahden seudun suurimmista kesätyöpaikkojen tarjoajista, ja tänäkin vuonna suurin osa Hartwallin sadasta avoimesta kesätyöpaikasta sijaitsee Lahdessa. Myös Helsingissä on paikkoja auki etenkin myyntipalvelussa.

- Tehtävämme on antaa kesätyöntekijöille mielekästä työtä ja arvokasta kokemusta. Vastaanotamme vuosittain huikean määrän hakemuksia ja palaute kesätyöntekijöiltä on ollut erittäin myönteistä. Kesätyöntekijöiden joukosta on myös rekrytoitu meille paljon upeita työntekijöitä pidempiin työsuhteisiin ja olemme tarjonneet heille kehittymismahdollisuuksia talon sisällä, kertoo Hartwallin henkilöstöjohtaja Linda Aro.

Hakuaika Hartwallin kesätyöpaikkoihin päättyy 10. helmikuuta ja paikkoja voivat hakea kaikki työsuhteen alkaessa 18-vuotta täyttäneet. Lisäksi Hartwall on jo kahdeksatta kertaa mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Hartwall avaa ovensa lahtelaisille koululaisille

Elintarviketeollisuusliitto järjestää yhdessä jäsenyritystensä kanssa 21.1.–25.1.2019 teemaviikon, jonka aikana koululaisryhmät tutustuvat ruokia ja juomia valmistaviin yrityksiin. Reilut kolmekymmentä Salpausselän koulun 9-luokkalaista saapuu tutustumaan Hartwallin tuotantolaitokseen Kujalaan maanantaina. Vieraat pääsevät tutustumaan siihen, mitä Hartwallilla tapahtuu ja näkemään, miten juomat syntyvät.

- On mahtavaa saada vieraaksemme lahtelaisia nuoria, päästä vastaamaan heidän kysymyksiinsä ja näyttämään, mitä meillä oikein tehdään. Toivon, että saamme tarjottua heille mieliinpainuvan vierailun. Tulemme varmasti itse saamaan paljon inspiraatiota nuorilta, Aro iloitsee.

Teemaviikon vierailukohteina on Hartwallin lisäksi 23 elintarvikeyritysten toimipaikkaa ympäri Suomen. Vuosittaisen Maistuva päivä -tapahtuman tavoitteena on näyttää nuorille, miten monipuolisia uravaihtoehtoja elintarvikeala tarjoaa.

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin.


Kesätyö Hartwallilla -Facebook-sivu 

Saatat pitää myös näistä