Moi, mitä etsit?

search
7.12.2019

Jaa Hartwall Jaffan joulutervehdys ja pulskista hyväntekeväisyyspottia

Tänä jouluna voi tehdä hyvää jakamalla Hartwall Jaffan joulutervehdyksen sosiaalisessa mediassa. Jokainen jaettu tervehdys kasvattaa hyväntekeväisyyspottia, jolla tuetaan lasten musiikkiharrastuksia Hope ry:n kautta. Tervehdyksen jakaminen onnistuu Facebookissa ja Instagramissa jouluisen filtterin avulla, jossa seikkailee Hartwall Jaffan joulumainoksista tuttu, rakastettu hedelmäkuoro.

Tänä vuonna kunniakkaat 70 vuotta täyttänyt Hartwall Jaffa haluaa tuoda iloa vähävaraisten lapsiperheiden jouluun ja lahjoittaa rahaa Hope ry:n kautta lasten musiikkiharrastuksiin. Jokainen voi kasvattaa lahjoitussummaa iloisella tavalla – jakamalla oman joulutervehdyksen Jaffan some-filtterin avulla.

"Joulu on lapsille ilon aikaa, ja Jaffan kunniatehtävä on tuoda heille lisää riemua. Nyt otamme kaikki mukaan! Jokainen voi pulskistaa lahjoitussummaa ja samalla ilahduttaa läheisiä – mikä helppo ja hauska tapa tehdä hyväntekeväisyyttä", iloitsee Hartwall Jaffan tuotepäällikkö Misme Halonen.

Interaktiivinen joulufiltteri toimii älypuhelimella Facebookissa ja Instagramissa. Hartwallilla seurataan hashtagilla #jaffajoulu lähetettyjen tervehdysten määrää, ja lahjoitussumma kasvaa myös suljetussa profiilissa tehdyistä tervehdyksistä. Filtterillä voi ottaa kuvan tai videon, ja filtteri myös muuntaa käyttäjän äänen Jaffa-hedelmäkuorosta tutuksi möreäksi greipiksi tai heleäksi appelsiiniksi.

"Hedelmäkuoroa odotetaan joka vuosi kovasti – hahmot ovat todella rakastettuja. Viime vuonna hedelmäkuoroon pääsi osallistumaan Helsingissä Tuomaan Markkinoilla, mutta tänä vuonna kuoroon otetaan mukaan kaikki kautta maan", Halonen kertoo.

Tavoitteena lahjoittaa 25 000 euroa lasten musiikkiharrastuksiin

Hartwall Jaffa aloitti yhteistyön Hope ry:n kanssa viime vuonna, ja kutsui ihmiset mukaan Jaffan hedelmäkuoroon. Tuloksena Hartwall lahjoitti 20 000 euroa lasten musiikkiharrastuksiin. Tänä vuonna on tavoitteena pistää vielä paremmaksi. 10 000 jaettua joulutervehdystä kasvattaa tämän vuoden lahjoituksen 25 000 euroon.

"Hartwall Jaffan viime vuoden lahjoituksilla tuimme 119 lasta musiikkiharrastusten pariin, ja tarve on kova tulevanakin vuonna. Rahat ohjataan harrastuksiin musiikkileikkikoulusta soitinopetukseen, ja bändikouluista orkesteriopintoihin. Ihanaa, että ihmiset ovat lähteneet innolla tekemään hyvää: siitä on ollut suunnattomasti iloa lapsille", kertoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Tuomaan Markkinoilla Jaffa-tarjoilu, joulukalenteri ja someapua

Itsenäisyyspäivänä avautuneilta Helsingin Tuomaan markkinoilta löytyy Jaffan oma mökki, ja sieltä saa opastusta filtterin käyttöön.

"Jos sosiaalinen media ei ole tuttu juttu tai älypuhelin puuttuu, Jaffan tontut lainaavat markkinoilla halukkaille laitteita ja opastavat filtterin käyttöön. Joka päivä vieraat pääsevät myös avaamaan uuden luukun Hartwall Jaffan joulukalenterista", Halonen vinkkaa. 

Lue lisää Hartwall Jaffan joulusta: jaffa.fi/joulu
Ohjeet joulufiltterin lataamiseen: jaffa.fi/joulu/ohjeet

Tuomaan Markkinat 6.–22.12.2019 Senaatintorilla Helsingissä: tuomaanmarkkinat.fi

Jaffan joulukuoro esittää ”No onkos tullut kesä”Saatat pitää myös näistä