Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
13.3.2019

Kesän 2019 uudet oluet, siiderit ja long drink -juomat

Kesän 2019 uutuuskattaus tuo mukanaan uusia oluttyylejä ja toivotun lonkeromaun.

Hartwallin erikoisolutvalikoima kasvaa tänä kesänä usealla uudella oluttyylillä NEIPAsta hedelmäiseen fruit beeriin.

"Kiinnostus erikoisoluisiin kasvaa edelleen tasaisesti ja suomalaiset arvostavat yhä enemmän laatua, elämyksellisyyttä ja paikallisuutta. Uutta kokeillaan rohkeasti, ja testaillaan erilaisia makuja ja oluttyylejä", kertoo Hartwallin oluiden markkinointipäällikkö Turkka Hirvonen.

Uusien erikoisoluiden lisäksi Hartwallin valikoima kasvaa tänä kesänä uudella vähäalkoholisella gluteenittomalla luomuoluella, uusilla mehevillä omenasiidereillä ja myös Original Long Drink -tuoteperhe saa uusia jäseniä.

Hartwall Original Long Drink Orange 5,5 % – appelsiinin makuinen lonkerouutuus

Original Long Drink -tuoteperhe laajenee tänä kesänä oranssilla raitapaidalla, kun appelsiininmakuinen lonkero saapuu kauppoihin. Raikas Original Long Drink Orange valmistetaan aitoon giniin, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Appelsiinin makuista lonkeroa on toivottu Hartwallilta pitkään.

"Uutuus on odotettu lisäys lonkerohyllyyn. Se on tasapainoinen yhdistelmä raikasta appelsiinia ja aitoa, mausteista giniä. Herkullisen oranssi juoma tuo kivasti väriä Suomen kesään", iloitsee markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

Hartwall Original Long Drink Orange 5,5 % on saatavilla 0,5 litran tölkeissä ja 6 x 0,33 l monipakkauksissa.

Hartwall Original Long Drink Cranberry 7,5 % – klassikon ginisempi versio

Karpalo on pitkään ollut klassinen lonkeromaku ja tänä kesänä Hartwall Original Long Drink tuo Alkoihin ja ravintoloihin uuden, ginisemmän vaihtoehdon karpalolonkerosta. Uutuus on syvän punainen, karpalon makuinen juoma, jossa gini maistuu miedompaa versiota selkeämmin, sillä juomassa on alkoholia 7,5 prosenttia.

Hartwall Original Long Drink Cranberry 7,5 % 0,33 litran tölkki tulee Alkon valikoimaan huhtikuun alussa.

Lahden Erikois New England IPA 5,5 % – hedelmäinen hittiolut

Lahden Erikois NEIPA on mehukkaasti vaaleankeltainen ja samea pintahiivaolut. Sen maku on tulvillaan kypsien trooppisten hedelmien, kuten ananaksen, mangon ja appelsiinin mehevyyttä. Sen silkinpehmeä mallasrunko rauhoittaa katkerot ja silottelee lopputulokseksi tasapainoisen, hedelmäisen makunautinnon.

"NEIPA nauttii maailmalla valtaisaa suosiota ja on eittämättä tämän kesän kuumin oluttyyli Suomessa. Hartwallin ensimmäinen NEIPA on todellinen herkku, Lahdessa kehitetty hedelmäpommi", kehaisee tuotepäällikkö Ari Nykänen.

NEIPA on oluttyylinä perinteistä IPAa mehukkaampi ja helpommin lähestyttävä. Hedelmäinen NEIPA sopii loistavasti esimerkiksi possunfileelle tai wokkiruoille.

Lahden Erikois New England IPA on saatavilla 0,5 litran tölkissä, 0,33 litran pullossa ja 20 litran astiassa.

Lahden Erikois Summer Ale 5,0 % – auringonkeltainen pintahiivaolut

Sesonkioluet tuovat erikoisen mukavaa vaihtelua valikoimiin – niin myös kevyesti männyhavuinen Lahden Erikois Summer Ale. Se on kullankeltainen, kukkainen, hedelmäinen ja sitruksinen täysmallaspintahiivaolut. Raikkaan hedelmäisessä kesäoluessa on mukavan tasapainoinen humalointi ja kuivahko viimeistely.

"Lahden Erikois tuo tänäkin vuonna kesän maut oluthyllyyn. Aurinkoisessa kesäoluessamme on aina runsaasti appelsiinin makuista Amarillo-humalaa. Tämän kesän ale-olueen on yhdistetty myös muita sitruksilta maistuvia humalalajikkeita", kertoo Hartwallin pääpanimomestari Hannele Alakarhu.

Lahden Erikoisen tämän kesän sesonkiolut, Summer Ale on saatavilla 0,5 litran tölkissä ja 20 litran astiassa.

Lahden Erikois Pils 5,0 % – kuiva ja raikas

Uudistunut Lahden Erikois Pils on vaalean kullankeltainen, erittäin raikas ja kuiva saksalaistyylinen täysmallaspohjahiivaolut.

"Uudistimme Lahden Erikois Pilsin reseptin entistä rapsakammaksi. Uskon, että mainio uusi pils puhuttelee etenkin nautiskelijoita, jotka kaipaavat jalohumalien aromikasta puraisua, yrttisyyttä ja mausteisuutta", sanoo tuotepäällikkö Ari Nykänen.

Raikas humalointi tekee pilsistä ruoan monitaiturin, mutta erikoisen hyvin se maistuu kalaruokien, kanan, äyriäisherkkujen sekä raikkaiden salaattien kera.

Lahden Erikois Pils on saatavilla 0,5 litran tölkissä, 0,33 litran pullossa ja 20 litran astiassa.

Lapin Kulta Pure 2,7 % – gluteeniton, matala-alkoholinen luomuolut

"Suomalaiset ovat todella löytäneet Lapin Kulta Puren, joka on ainutlaatuinen gluteeniton luomuolut. Nyt tuomme rinta rottingilla saataville vähäalkoholisemman version monen lempioluesta, jossa on sama laadukas ja herkullinen maku", kertoo tuotepäällikkö Pekko Koski.

Kuten kaikki muutkin Lapin Kulta -oluet myös Lapin Kulta Pure 2,7 % on täysmallasolutta. Sen valmistuksessa käytetään mallastettua ohraa, joka antaa oluelle täyteläisemmän, runsaamman ja laadukkaamman maun.

Lapin Kulta Pure 2,7 % on saatavilla 0,33 litran tölkissä.

Polar Monkeys Secretary Fruit Beer 4,5 % – hedelmäolutta kesään!

Polar Monkeysin kesän ajan saatavilla oleva uutuus on raikkaan pintahiivaoluen ja maukkaiden hedelmien liitto.

"Tässä toinen uutuus, joka tuo maailmalla hitiksi nousseen oluttyylin Hartwallin valikoimaan. Fruit beer on oluttyyli, jossa olueen on lisätty hedelmämehua. Polar Monkeysin uutuudessa makua sävyttävät aprikoosi ja passionhedelmä. Hedelmien maku tuntuu, mutta ei hallitse – lopputulos on jännittävä ja maistuva kesäjuoma", hehkuttaa tuotepäällikkö Ari Nykänen.

Maussa kohtalainen katkero antaa hyvän vastapainon trooppisille hedelmille, ja lopussa maltaisuus korostuu taittaen hedelmäisyyttä.

Polar Monkeys Secretary Fruit Beer on saatavilla 0,33 litran tölkissä ja 20 litran astiassa.

Happy Joe Red Love 4,5 % – tehty omenoista, joiden sydänkin on punainen

Happy Joen rosén värinen uutuus on kuiva, mutta mehukas omenasiideri. Makunsa ja punertavan värinsä juoma saa punamehuisesta Red Love -omenalajikkeesta: kun Red Love -omenan halkaisee, paljastuu sen sisältä punaisena hehkuva sydän.

"Red Love -omenat tuovat siiderille ainutlaatuisen värin ja mahtavan maun. Kuluttajien toiveesta olemme tehneet siideristä entistä kuivemman ja juomassa on nyt sokeria noin 15 prosenttia vähemmän kuin viime kevään rosé-siiderissä", selventää tuotepäällikkö Janiina Gustavsson.

Happy Joe Red Love on saatavilla 0,275 litran lasipulloissa.

Happy Joe Wild Organic 4,5 % – luomusiideri villeissä oloissa kasvaneista omenoista

Happy Joen uudistettu kuiva luomuomenasiideri on entistäkin herkullisempi ja kepeämpi, lisäksi siinä on hieman entistä alhaisempi alkoholipitoisuus. Wild Organic -siiderissä on käytetty luomuomenoita, jotka kasvavat luonnollisessa ympäristössä, jossa vaeltelee myös eläimiä.

Happy Joe Wild Organic on saatavilla 0,275 litran lasipulloissa.

Katso myös kesän alkoholittomat uutuudet

Saatat pitää myös näistä