Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
28.5.2019

Roseekellari on avattu – tutustu roseeviinien monipuoliseen maailmaan

Roseekellari.fi on Hartwallin ylläpitämä sivusto, joka jakaa roseeviinitietoutta, käyttöyhteyksiä, reseptiikkaa ja muuta mielenkiintoista roseen ympärillä.

Maailmalla roseeviinien suosio ja asema trendiviininä on vahvistunut erityisesti sosiaalisen median ansiosta. Myös Suomessa roseeviinien suosio on kasvussa, ja yhä useammat kuluttajat ovat löytäneet nämä viinihyllyn vaaleanpunaiset helmet.

”Rosee tunnetaan keveiden kesäherkkujen parina ja lämpimien iltojen seurustelujuomana. Kun niihin tutustuu paremmin, voi yllättyä kuinka monipuolisesta kategoriasta on kyse. Siksi haluamme tarjota inspiraatiota esimerkiksi reseptien muodossa ja tuomme esiin viinifaktaa helposti omaksuttavassa paketissa,” kertoo Hartwa-Trade liiketoimintayksikön johtaja Marianna Godenhjelm.

Tervetuloa tutustumaan Roseekellariin osoitteessa roseekellari.fi!

Ota seurantaan myös somekanavat: Roseekellarin löydät Instagramista ja Facebookista.

Hartwallin portfolio sisältää panimotuotteiden lisäksi myös viinejä, väkeviä alkoholeja ja kahveja, joista vastaa liiketoimintayksikkö Hartwa-Trade. Aikaisemmin Hartwa-Trade toimi Hartwallin tytäryhtiönä ja on Suomen suurimpia viinien ja alkoholien maahantuojia ja jakelijoita jo vuodesta 1963. Laajaan, mutta tarkkaan harkittuun valikoimaan kuuluu Suomen suosituimpien viinien ohella liuta pienempien tuottajien viinejä ympäri maailman.