Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
6.6.2019

Happy Joe tukee Pride-tapahtumia neljässä kaupungissa – huippusuosittu Gay Joe -siideri myyntiin koko Suomeen

Gay Joe -siideri tulee myyntiin koko Suomeen

Hartwallin Happy Joe tuo vuoden tauon jälkeen kauppoihin yhdenvertaisuutta juhlistavan Gay Joe -siiderin. Kesällä 2018 huippusuosioon noussut ja loppuunmyyty sateenkaarisiideri tulee kesän ajaksi myyntiin koko Suomeen. Happy Joe toimii kesällä 2019 Lahden, Tampereen, Helsingin ja Oulun Pride-tapahtumien virallisena kumppanina.

Happy Joe julkaisi kesällä 2018 yhdenvertaisuuden ja Helsinki Priden kunniaksi rajatun erän sateenkaaren värisellä Gay Joe -etiketillä varustettua omenasiideriä. Siideri nousi somekansan suosioon ja erä myytiin loppuun jo hyvissä ajoin ennen Helsinki Pride -kulkuetta. Nyt Gay Joe tekee näyttävän paluun, kun siideri tulee myyntiin kesäkuun alusta elokuun alkuun asti päivittäistavarakauppoihin ja ravintoloihin koko Suomeen.

Happy Joe toimii tänä vuonna Lahden, Tampereen, Helsingin ja Oulun Pride-tapahtumien virallisena kumppanina. Kumppanuus tarkoittaa rahallista tukea tapahtumia järjestävien seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia tukevien järjestöjen työlle.

”Onni syntyy yksinkertaisista asioista, ja kahden ihmisen välisen rakkauden pitäisi pohjimmiltaan olla aina yhdenvertainen, yksinkertainen asia. Yhdenvertaisuus on tärkeä arvo, jota Happy Joe haluaa edistää. Jotta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tasa-arvo edistyisi, tarvitaan myös järjestöjä, jotka tekevät työtä tasa-arvon ja yhdenvertaisen rakkauden eteen ympäri vuoden. Siksi Happy Joe tukee Pride-tapahtumia myös rahallisesti”, kertoo Happy Joen tuotepäällikkö Janiina Gustavsson.

gayjoe_pullotjaissa-vaakaweb.jpg

Gay Joen paluun taustalla on kuluttajilta saatu positiivinen palaute: jo viime kesällä sateenkaarisiideriä toivottiin myyntiin myös Helsingin ulkopuolelle.

”Olemme saaneet kuluttajilta ja kumppaneiltamme paljon kyselyjä Gay Joesta. Iloisena voimmekin kertoa, että sateenkaarisiideri tulee laajasti myyntin koko Suomeen. Gay Joe tulee varmasti piristämään kesän tapahtumia, juhlia ja piknikkejä”, jatkaa Gustavsson.

Gay Joe -pulloista löytyy suosittua Happy Joe Cloudy Apple -siideriä ja ne ovat samalla tavoin pantillisia kuin muutkin Happy Joe -pullot. Viime vuoden tapaan Gay Joe muistuttaa tänäkin kesänä: ”Gay means Happy, also in the dictionary”.

Pride-tapahtumat:

  • Lahti Pride 25. toukokuuta
  • Pirkanmaan Pride 8.−15. kesäkuuta
  • Helsinki Pride 24.– 30. kesäkuuta
  • Oulu Pride 5. − 11. elokuuta