Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
28.6.2019

Vuoden harmain päivä -simulaattori tuo lonkeronharmaan kelin kesäfestivaaleille

Hartwall Original Long Drink tuo kesän festivaaleille Vuoden harmain päivä -simulaattorin, joka tarjoaa festivaalikävijöille mahdollisuuden viettää Vuoden harmainta päivää keskellä kesää – lonkeronharmaassa marraskuun säässä tietenkin.

Hartwall Original Long Drink rakentaa Provinssiin, Tikkurila Festivalille ja Blockfestiin Vuoden harmain päivä -simulaattorin, jonka avulla festivaalikävijät voivat ottaa varaslähdön marraskuun kolmantena lauantaina vuosittain vietettävään Vuoden harmainpaan päivään. Ensimmäistä kertaa simulaattoria pääsee testaamaan Provinssissa Seinäjoella 27.–29.6.

vhp-simulaattori2-web.jpg

Vuoden harmain päivä -simulaattori luo marraskuun säätä jäljittelevän kokemuksen, jossa lämpötila ja ilmankosteus ovat mahdollisimman lähellä marraskuun keskimääräisiä lukemia Suomessa. Kun simulaattorista katsoo ulos, näyttää maisemakin harmaalta ja simulaattorikävijä voi kuvitella olevansa keskellä marraskuuta juhlimassa Vuoden harmainta päivää. Simulaattori on kävijöille maksuton ja siihen mahtuu kolme festarikävijää kerrallaan.

“Halusimme tuoda festivaalivieraille mahdollisuuden nauttia lonkeronharmaasta kelistä ja marraskuun harmaasta kansallissäästä jo kesällä. Simulaattorissa voi nauttia lonkeroa lonkeronharmaassa kelissä tai ihan vain viettää aikaa ystävien kanssa. Jos kesästä tulee yhtä kuuma kuin viime vuonna, on simulaattori myös hyvä paikka viilentyä”, kertoo Hartwallin markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

Vuoden harmainta päivää juhlitaan 16.11.2019

Viime vuonna ensimmäistä kertaa juhlittu Vuoden harmain päivä on uusi kansallinen juhlapäivä, joka juhlistaa marraskuun lonkeronharmaata säätä ja antaa suomalaisille syyn iloita ja olla ylpeitä harmaasta kansallissäästä – ja harmaasta kansallisjuomasta. Viime vuonna juhlintaan osallistui kyselytutkimuksen mukaan 200 000 suomalaista. Tänä vuonna Vuoden harmainta päivää juhlitaan 16.11.

Lue lisää Vuoden harmaimmasta päivästä

Saatat pitää myös näistä