Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
27.8.2019

Syysuutuudet 2019: juomanautintoja jokaisen makuun

Syksyllä koetaan yllättäviä juomaelämyksiä, kun Hartwallin valikoima täydentyy aivan uusilla mauilla.

ED Dragonfruit Frost Edition viilentää makuhermoja jännittävän cooling-aromin kanssa, ja syksyn toinen energiajuomauutuus Faxe Kondi Booster tuo taattua boostia päivään! Ranskalainen Lorina on limonadien samppanja, jonka maut ja värit ovat peräisin luonnosta. Happy Joe seuraa sesonkeja, kun syksyn uutuusjuomaan on valittu sadonkorjuun mehukkaimmat omenat. Hartwall Limonadi taas saa kaverikseen toisen suomalaisten rakastaman klassikon, Fazerin Ässä Mixin.

Hartwall Limonadi Ässä Mix: Riemastuttava kaksikko yhdessä pullossa

Kaksi suomalaisten rakastamaa klassikkoherkkua yhdistivät voimansa ja tuloksena syntyi syksyn riemastuttavin virvoitusjuomauutuus, Hartwall Limonadi Ässä Mix. Salmiakilta ja hedelmäkarkilta maistuva virvoitusjuoma tuo aimo annoksen makua ja väriä syksyn herkkuhetkiin.

"Hartwall Limonadi ja Fazerin Ässä Mix sopivat mainiosti yhteen, sillä molemmat ovat suomalaisten kestosuosikkeja ja tuttuja monen sukupolven herkuttelu- ja juhlahetkistä. Hartwallin ja Fazerin yhteistyö on historiallinen ja ensimmäinen laatuaan", kertoo Hartwallin markkinointijohtaja Matti Ristola.

Uutuusmakuun on valittu kolmen värisiä Ässä Mix -karkkeja: mustia, vihreitä ja violetteja. Monen toivomuslistalta on jo pitkään löytynyt makeisilta maistuva virvoitusjuoma, ja kuluttajien toiveet ovatkin olleet Hartwall Limonadi Ässä Mixin tuotekehityksen perusta.

Hartwall Limonadi Ässä Mix on saatavilla 0,5 ja 1,5 litran pulloissa.

Lorina: limonadien samppanja

Lorina on Ranskan rakastetuimpia limonadeja ja todellinen virvoitusjuomien samppanja. Pienet kuplat ja ikoninen pullo tuovat juoman nauttimiseen juhlan tuntua. Ranskalaisen virvoitusjuoman juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse ja perinteistä reseptiä kunnioittaen limonadi valmistetaan ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Uutuudesta on saatavilla kaksi helmeilevää makuvaihtoehtoa: Lorina Pink Lemonade ja Lorina Lemonade.

Lorina Pink Lemonade

Luomulimonadin monivivahteiset maut, sitruuna ja lime yhdistettynä luomuruokosokeriin tekevät juomasta välittömän suosikin. Juoman kaunis vaaleanpunainen väri tekee Lorina Pink Lemonadesta oivan alkoholittoman vaihtoehdon trendikkäille roseeviineille.

Lorina Lemonade

Lorina Lemonade on raikas sitruunainen klassikko. Toinen Lorina-uutuus on maultaan pyöreä ja hieman hapan virvoitusjuoma. Tasapainoinen makuelämys saa makeutuksensa ruokosokerista. Klassinen limonadi kelpaa kilisteltäväksi myös juhlaan.

Uutuudet ovat saatavilla 0,75 litran pullossa.

ED Dragonfruit Frost Edition: syksyn viilein uutuus

ED Dragonfruit Frost Edition on elämyksellinen energiajuomavaihtoehto, joka sisältää viilentävän makutuntemuksen tuovan cooling-aromin. Jännittävä uutuus maistuu herkulliselta ja piristävältä pitaijalta, eli lohikäärmehedelmältä. Sokerimakeutetussa juomassa yhdistyy kofeiinin, guaranan ja B-vitamiinien piristävä voima.

"Energiajuomilta toivotaan elämyksiä ja aivan uudenlaisia makukokemuksia, ja ED Dragonfruit Frost Edition on takuuvarmasti mieluisa yllätys energiajuomien ystäville", kertoo EDin tuotepäällikkö Joonas Eriksson Hartwallilta.

Uutuus sisältää energiaa 48 kcal / 100 ml ja on saatavilla 0,5 litran pullossa.

Faxe Kondi Booster Energy Drink Lemon Edition: boostia päivään!

Faxe Kondi Booster on täydellinen valinta arjen haasteisiin, oli kyse sitten tärkeästä työtehtävästä tai vaikkapa kaveriporukan sählypelistä. Tämä energiajuomauutuus tuo boostia päivään – loppu on kiinni omasta asenteesta. Virvoitusjuomalta maistuva Lemon Edition on herkullisen sitruunainen vaihtoehto perinteisemmille energiajuomille. Sokerimakeutettu uutuus virkistää kofeiinin ja B-vitamiinien avulla, ilman tauriinia.

Uutuus sisältää energiaa 49 kcal / 100 ml ja on saatavilla 0,33 litran tölkissä.

Happy Joe Bittersweet web.jpg

Happy Joe Bittersweet: kuiva siideri kauden happamista omenoista

Bittersweet-lajikkeen omenat tekevät sadonkorjuusesonkiin lanseerattavan uutuussiiderin mausta happaman ja kuivan. Happy Joe Bittersweet on tuoteperheen kuivin siideri ja sisältää sokeria vain 3,7 g / 100 ml.

"Sesongin raaka-aineet kiinnostavat yhä enemmän, ja kuivien siidereiden suosio vain jatkuu! Satokauden happamista omenoista valmistettu Happy Joe Bittersweet onkin monella tapaa syksyn ajankohtaisin siideri", kertoo siidereiden tuotepäällikkö Janiina Gustavsson Hartwallilta.

Happy Joe Bittersweet on saatavilla 0,275 litran pullossa vain syys-talvikauden ajan.

Saatat pitää myös näistä