Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
25.3.2020

Hartwallin kesän uutuusjuomat tulevat myyntiin

Hartwallin uutuusjuomia tulee tarjolle tänäkin keväänä, kun virkistystä ja hyvää mieltä tuovia asioita kaivataan ennätyksellisen paljon. Mukana on useita alkoholittomia ja sokerittomia uutuuksia, hedelmäisiä juomia ja herkullisia makuyhdistelmiä.

Hartwallin uutuudet vastaavat suomalaisten muuttuviin juomatoiveisiin: yhä useampi haluaa nauttia juomansa ilman alkoholia tai sokeria.

”Kuluttajien toiveet näkyvät aina suoraan meidän valikoimassamme. Uutuutemme heijastelevat ajankohtaisia trendejä, mutta niissä näkyvät myös pitkän aikavälin asennemuutokset. Esimerkiksi suhtautuminen alkoholin kulutukseen on kytköksissä suomalaisen juomakulttuurin murrokseen, ja sokerin käytön vähentäminen taas hyvinvointitrendiin”, kertoo Hartwallin tutkimus- ja kehityspäällikkö Maija Ankkuri.

Hartwallin tutkimuksessa 40 %* suomalaisista ilmoitti vähentäneensä alkoholin kulutustaan viimeisen kahden vuoden aikana tai kiinnittävänsä siihen aiempaa enemmän huomiota. Samoin yli puolet suomalaisista kiinnittää aiempaa enemmän huomiota sokerin määrään omassa tai perheensä ruokavaliossa.

Lue tästä lisätiedot näistä juomista:

 • Hartwall Jaffa Juicy Mango ja Vadelma-Sitrus
 • Hartwall Jaffa Greippi Sokeriton
 • Pepsi MAX Raspberry
 • Novelle Plus B12 Muistille
 • Novelle Mustaherukanlehti-sitruuna
 • Faxe Kondi Booster Pineapple
 • Hartwall Original Long Drink White Label (4,5 %): Gin & Lime ja Gin & Ginger
 • Lahden Erikois Juhla (5,5 %)
 • Lahden Erikois Summer Ale 2020 (5,0 %)
 • Lapin Kulta 0,0 %
 • Happy Joe Red Love 0,0 %
 • Happy Joe Apple Blossom (4,5 %)
 • Orchard Thieves Red Fleshed (4,5 %)
 • I Heart Wines (5,5 %) White ja Hugo

Jaffa Juicy – enemmän hedelmämehua, vähemmän sokeria

Jaffa Juicy on uudenlainen virvoitusjuoma, joka sisältää roimasti hedelmämehua. Mehevä uutuus on täynnä makua, mutta sisältää noin 30 % vähemmän sokeria kuin virvoitusjuomat yleensä.

”Jaffa Juicy on hedelmäinen herkkujuoma, jossa yhdistyy monta hyvää asiaa: luonnolliset raaka-aineet, maltillinen määrä sokeria ja mahtava maku”, hehkuttaa tuotepäällikkö Misme Halonen Hartwallilta.

Uutuus on nappivalinta etenkin heille, jotka haluavat vähentää sokerin määrää ruokavaliossaan ja vältellä makeutusaineita, mutta herkutella hyvällä omallatunnolla. Hartwallin tutkimuksen* mukaan jopa 63 prosenttia suomalaisista välttelee sokerin käyttöä tai yrittää vähentää sitä.

”Kehitimme Jaffa Juicyn terveellisemmäksi vaihtoehdoksi herkutteluhetkiin. Se tulee nyt saataville kahdessa raikkaassa maussa: vadelma-sitruksen ja mangon makuisena”, Halonen kertoo.

Jaffa Juicy -juomat sisältävät vain luontaisia aromeja ja väriaineita. Niissä ei ole säilöntäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita.

Jaffa Juicy tulee myyntiin 0,33 litran tyylikkäässä tölkissä. Jaffa Juicy Mangossa on 27 kaloria desilitrassa ja Jaffa Juicy Vadelma-Sitruksessa 29 kaloria desilitrassa.

Hartwall Jaffa Greippi Sokeriton – kirpeä klassikko kalorittomana

Harmaa, kirpeä, mainio janonsammuttaja ja Hartwallin klassikko. Näitä kaikkia on Hartwall Jaffa Greippi, joka tulee nyt saataville sokerittomana. Raikas ja maultaan särmikäs juoma on tuli markkinoille 1980-luvulla ja on siitä lähtien maistunut suomalaisille.

”Koska yhä useampi haluaa nauttia virvoitusjuomansa ilman sokeria, kevensimme rakastetun harmaan Jaffan kalorittomaksi”, valaisee tuotepäällikkö Misme Halonen.

Boolinkin pohjana mainiosti toimiva Hartwall Jaffa Greippi Sokeriton on saatavilla 1,5 litran muovipullossa.

Pepsi MAX Raspberry – vadelman ja kolan kuplivat treffit

Pepsi MAXin uusimmassa maussa makea vadelma yhdistyy raikkaaseen kolaan. Tuloksena on hittiyhdistelmä, joka maistuu kolajuomien ystäville ympäri maailmaa, varmasti myös kolajuomia rakastavassa Suomessa.

”Suomalaiskodeissa kippistellään usein Pepsi MAXilla, onhan kyseessä Suomen eniten koteihin ostettu virvoitusjuoma. Sokerittoman suosikin uusin maku on loistovalinta kesän herkkuhetkiin”, kertoo markkinointipäällikkö Matias Mero.

Vadelmainen Pepsi MAX Raspberry on saatavilla 1,5 litran ja 0,5 litran muovipulloissa.

Hartwall Novelle Plus B12 Muistille – vitamiinia vireyteen ja aivojen hyvinvointiin

B12 on hermostolle ja etenkin aivoille verraton vitamiini, joka auttaa pysymään virkeänä ja tukee muistia. Novelle Plus B12 Muistille on herkullinen ananaksen ja passionin makuinen kivennäisvesi, johon on lisätty B12-vitamiinia ja foolihappoa.

”Moni miettii, miten omista aivoista ja muistista voisi paremmin pitää huolta. Novelle B12 Muistille on suunniteltu tukemaan aivojen ja varsinkin muistin normaalia toimintaa hektisen arjen ristipaineessa. Tuotekehittäjämme saivat aikaan loistotuotteen: puolen litran pullo sisältää B12-vitamiinia päivän saantisuosituksen verran”, iloitsee markkinointipäällikkö Hanna Seppälä.

B12-vitamiinin tehtävänä on varmistaa, että ruuansulatus, keskushermosto ja vastustuskyky toimivat ja solut uusiutuvat normaalisti. Se tukee ihmisen normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistia, keskittymistä, uuden oppimista sekä stressin hallintaa. B12-vitamiinia ei voi saada liikaa, eli saantisuosituksen ylittämistä ei tarvitse murehtia.

“Koska B12-vitamiinin imeytyminen on heikkoa, voi päivittäinen ruokavalio aivan hyvin sisältää moninkertaisesti päivän B12-saantisuosituksen, eikä vitamiinia voi saada liikaa. B12 on vesiliukoinen vitamiini, jota elimistö tarvitsee aina verenmuodostuksesta aivojen vireyteen”, laillistettu ravitsemusterapeutti Marianna Hölttä kertoo.

Novelle Plus -juomien uusin tulokas sopii lakto-ovo-vegetaristeille ja se on makeutettu hedelmäsokerilla.

Uutuudessa on 14 kaloria desilitrassa, ja se on saatavilla huhtikuun alusta alkaen Novellen uudistuneissa 0,5l ja 1,5l:n pulloissa päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Hartwall Novelle Mustaherukanlehti-sitruuna – kesän maut pullossa

Novellen toisessa kevätuutuudessa suomalaisten rakastama mustaherukan maku yhdistyy tuttuun ja reippaaseen sitruunaan. Lopputulos on kuin legendaarisen Louhisaaren juoman kevennetty versio. Suolaton, sokeriton ja kaloriton kivennäisvesi saa makunsa luonnosta.

Novelle Mustaherukanlehti-sitruuna on saatavilla 1,5 litran pulloissa.

Faxe Kondi Booster Pineapple – ananaksen makuista energiaa!

Faxe Kondi Booster Pineapple on virvoitusjuomalta maistuva energiajuoma, joka tuo tuo taattua boostia päivään. Viime syksynä kauppoihin saapunut sitruunan makuinen juoma on saanut vankan fanikunnan. Nyt sen rinnalle ilmestyy uusi, ananakselta maistuva Faxe Kondi Booster.

“Sokerilla ja rypälesokerilla makeutettu makeutettu Booster virkistää kofeiinin ja B-vitamiinien avulla, ilman tauriinia, guaranaa tai keinotekoisia väriaineita. Se ei myöskään maistu lainkaan perinteiseltä energiajuomalta, vaan herkulliselta ananakselta. Faxe Kondi Booster Pineapple on loistovalinta moniin tilanteisiin, oli kyse sitten tärkeästä työtehtävästä tai vaikkapa kaveriporukan sählypelistä”, vinkkaa tuotepäällikkö Joonas Eriksson.

Faxe Kondi Booster Pineapple on saatavilla 0,33 litran tölkissä ja kaloreita juomassa on 49 kcal/100ml. Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml), eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.