Moi, mitä etsit?

search
31.3.2020

Hartwallin toiminta epidemian aikana

Olemme Hartwallilla poikkeusolojen aikana kyenneet vastaamaan kaikkiin tilauksiin, ja tuotantomme ja logistiikkamme toimivat normaalisti. Suomessa on otettu valmiuslaki käyttöön, ja Hartwall on osa huoltovarmuusketjua. Toimintamme on tärkeää yhteiskunnalle, ja turvaamme tuotantomme jatkumisen myös poikkeusoloissa. Kaikkein tärkeintä meille on varmistaa työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveys.

Olemme ottaneet käyttöön järeät toimenpiteet, joilla pyrimme ehkäisemään viruksen leviämistä. Tuotantokriittisiä tehtäviä lukuun ottamatta kaikki työt, jotka voidaan hoitaa etänä, tehdään kotoa käsin. Lahden tuotantolaitokseen päästetään vain tuotannon kannalta välttämätön henkilöstö, ja liikkumista on rajattu tuotantolaitoksen sisällä ja terminaaleissa.

Oman henkilökunnan lisäksi olemme ohjeistaneet asiakkaita ja yhteistyökumppaneita toiminnasta eri pisteissämme. Kaikissa toimipisteissämme on käytössä tiukat hygieniatoimenpiteet ja jatkuva siivous. Näin pyrimme varmistamaan tuotannon jatkuvuuden ja ehkäisemme infektion leviämistä.

Seuraamme Hartwallilla koronavirustilanteen kehittymistä jatkuvasti. Päivitämme varautumisen tasoa valtioneuvoston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, ulkoministeriön ja Huoltovarmuuskeskuksen viranomaisohjeistuksen mukaan. Lisäksi seuraamme emoyhtiömme Royal Unibrew:n kanssa Euroopan ruokaviraston eli EFSA:n ohjeistuksia. Tietojen pohjalta päivitämme ohjeistustamme ja varautumistasoamme. Tiedotamme myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneitamme tilanteen etenemisestä.

Saatat pitää myös näistä