Moi, mitä etsit?

search
2.6.2021

Hartwall tuo markkinoille ainutlaatuisen proteiiniveden – vegaaninen Novelle Pro tekee proteiininsaannista kevyttä ja helppoa

Hartwall tuo kesän korvilla kauppoihin Hartwall Novelle Pro -proteiiniveden, jolla on helppo täydentää proteiininsaantiaan pitkin päivää tai osana välipalaa. Uutuusjuoma vastaa yhä kasvavaan kasvipohjaisten proteiinivaihtoehtojen kysyntään, sillä sen proteiini on vegaanisessa ja näppärästi juotavassa muodossa.

Proteiinivälipalojen suosio on kasvanut viime vuosina kohinalla, ja jo useampi kuin joka neljäs suomalainen (28 %) kiinnittää aiempaa enemmän huomiota proteiinin saantiin omassa tai perheensä ruokavaliossa*. Samaan aikaan kiinnostus proteiinin alkuperästä on kasvanut, kun huoli ilmastosta saa monet suosimaan kasvipohjaisia vaihtoehtoja.

”Proteiinia halutaan nyt monessa muodossa, mutta proteiinivedet ovat markkinoilla vielä harvinaisia ja Novelle Pro on yksi markkinoiden ensimmäisistä kasvipohjaisista proteiinivesistä. Koska juoma on vegaaninen, sopii se niin fleksaajalle, vegaanille kuin sekaanillekin”, kertoo Hartwallin vesien tuotepäällikkö Mira Kujanpää.

Yksi Hartwall Novelle Pro -juoma sisältää kasviproteiinia 5 grammaa, joka vastaa noin kourallista maapähkinöitä. Juoman sisältämä herneproteiini on yksi parhaiten imeytyvistä kasviproteiineista ja imeytyy elimistöön juomasta nopeasti. Herneproteiini pitää lisäksi sisällään kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa.

Helppojen, mukaanotettavien välipalojen kysyntä kasvaa

Urbaani, hektinen elämänrytmi on nostattanut etenkin arjen viiletyksen keskellä nautittavien terveellisten on-the-go -välipalojen kysyntää.

”Kun yhä useammat ruoka­ ja juomahetket tapahtuvat liikkeellä ollessa, vesipullo on siihen hyvä ratkaisu ja pullosta on helppo hörpätä pitkin päivää tai nauttia juomaa osana terveellistä välipalaa”, vinkkaa Kujanpää.

Vähäkalorisen juoman houkuttelevina makuina ovat omena-inkivääri sekä raparperi-vadelma. Tuote saapuu kauppoihin 0,5 litran pullossa kesäkuun alussa.

*Tutkimuksen tiedonkeruu tehtiin joulukuussa 2020 Bilendi Oy:n kuluttajapaneelissa. Tutkimushaastatteluja tehtiin yhteensä 1000 ja otos painotettiin iän, sukupuolen, asuinalueen mukaan vastaamaan suomalaista väestöä valtakunnallisesti.

Hartwall_Novelle_PRO_pallokuva.png
Hartwall Novelle Pro on raikas ja vähäkalorinen proteiinipitoinen janonsammuttaja. Novelle Pron kasviproteiini tulee keltaisista herneistä ja lisätty B12-vitamiini on valmistettu fermentoimalla.  Hartwall Novelle Pro -juoma on vähäkalorinen (18 kcal/100 ml) ja se on makeutettu hedelmäsokerilla ja stevialla.

Lue lisää Hartwall Novelle Prosta.