Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
2.9.2021

Hartwallin syksyn uutuudet ovat täällä: hedelmäisen herkullisia virvoitusjuomia ja odotettuja kausimakuja

Hartwallin syksyn uutuuksissa nähdään hedelmäisiä virvoitusjuomia ja sokerittomia energiajuomia. Pommacilta saadaan ainutlaatuinen kausimaku, Jaffassa maistuu yuzu, siiderissä viikuna ja limonadissa banaanikarkki. Kauppojen hyllyille saapuvat myös odotetut sesonkituotteet, kuten koko perheen rakastettu Jaffa Jouluomena ja loppusyksyn juhlien vakiovieras Lahden Erikois Oktoberfest.

”Kuluttajat etsivät nyt uusia makuelämyksiä, mutta toisaalta tutut tuotemerkit pitävät pintansa. Uusia jännittäviä makuja uskalletaan usein kokeilla rohkeammin, jos maun takana on tuttu tuotemerkki”, kertoo Hartwallin Insight Specialist Elisa Tiilimäki.

Tänä syksynä tuttuja, rakastettuja juomia palaa taas Hartwallin valikoimaan. Lahdessa on lisäksi kehitetty jännittäviä uusia makuja ja sokerittomia uutuuksia.

”Vähäsokeristen ja sokerittomien vaihtoehtojen kysyntä jatkaa kasvuaan: yli 60 %* suomalaisista yrittää vähentää sokerin käyttöä tai välttelee sitä parhaansa mukaan. Tämä näkyy meillä uusien tuotteiden kehityksessä”, Tiilimäki sanoo.

Tästä saat tietoa näistä juomista:

Hartwall Limonadi Banaanikarkki
Hartwall Jaffa Juicy Sitruuna-Yuzu
Jaffa Jouluomena
Pommac Vuosikerta 2021
ED Original No Sugar
Faxe Kondi Booster 0 calorie
Lahden Erikois Oktoberfest 5,1%
Lahden Erikois Joulu 4,7%
Happy Joe Extra Dry Apple 4,5%
Guilty Joe Dry Rosé Apple with a hint of Fig 5,4%

Virvoitusjuomat, vedet ja energiajuomat:

Hartwall Limonadi Banaanikarkki – näyttävä herkkujuoma

Klassikkovirvoitusjuoma Hartwall Limonadi on tuonut jo useana vuonna Halloweenin kunniaksi markkinoille uuden, syksyn ajan saatavilla olevan sesonkimaun. Tämän vuoden erikoisjuoma tuo monen lempinamin maun virvoitusjuomaan: Hartwall Limonadi Banaanikarkki on railakkaan keltainen ja näyttävä, jättimäistä banaanikarkkia muistuttava juomauutuus. Juoma on nappivalinta Halloween-juhliin ja herkutteluun.

Hartwall Limonadi Banaanikarkki myydään 0,5 l ja 1,5 l muovipulloissa. Juoma on makeutettu sokerilla ja se sisältää energiaa 45 kcal / 100 ml.

Hartwall Jaffa Juicy Sitruuna-Yuzu – raikas maku herkullisesta mehusta

Jaffa Juicy on mehukas virvoitusjuoma, jonka raikas maku on peräisin herkullisesta mehusta. Ensimmäiset Jaffa Juicy -juomat tulivat markkinoille viime vuonna, ja suositun tuoteperheen uusin tulokas maistuu raikkaalta sitruunalta ja kirpeältä yuzulta.

Jaffa Juicy -juoman maku on peräisin luonnosta: se sisältää vain luontaisia aromeita ja makuaineita, eikä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita.

”Jaffa Juicy -juomat ovat saaneet lyhyessä ajassa paljon ystäviä. Etenkin aitoja makuja, mehukkuutta ja terveellisempiä vaihtoehtoja arvostavat löytävät Jaffa Juicy -virvoitusjuomista uusia lempijuomia. Juomassa on 30 % vähemmän sokeria kuin tavallisessa virvoitusjuomassa”, paljastaa tuotepäällikkö Janiina Gustavsson Hartwallilta.

Tyylikkääseen kapeaan tölkkiin pakattu uudenlainen virvoitusjuoma on täydellinen valinta luonnollisempaan ja kevyempään herkutteluhetkeen.

Jaffa Juicy Sitruuna-Yuzu tulee muiden Jaffa Juicy -juomien tapaan myyntiin 0,33 litran tyylikkäässä tölkissä. Se sisältää 28 kcal / 100 ml.

Jaffa Jouluomena – koko perheen odotettu joulujuoma

Hartwall Jaffa Jouluomena kuuluu monen jouluun, ja sen ilmestyminen kaupan hyllyille on selkeä merkki juhlakauden lähestymisestä. Heleän punainen omenavirvoitusjuoma on perinteinen koko perheen juhlajuoma. Joulun ajan klassikossa on herkullinen omenan maku, johon jouluiset mausteet, kuten inkivääri ja vanilja antavat talvikauteen sopivan säväyksen. Mausteisen makeaa juomaa kannattaa kokeilla myös erilaisissa mocktaileissa.

Jaffa Jouluomena on myynnissä 1,5 l pulloissa rajoitetun ajan. Juoma on makeutettu sokerilla.

Pommac Vuosikerta 2021 – klassikko kruunattu mausteisella appelsiinilla

Pommac Vuosikerta on yli satavuotiaan Pommacin uutuus, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Pommacin ikoninen maku syntyy parhaista, tammitynnyrissä kypsytetyistä raaka-aineista, ja erikoiserää varten niihin on yhdistetty pieteetillä valikoituja makuja.

Joka vuosi on suunnitteilla lanseerata uusi, ainutlaatuinen Pommac-vuosikerta: ensimmäisessä, vuoden 2021 erikoiserässä Pommacin salainen hedelmäsekoitus on kruunattu mausteisen appelsiinin maulla. Se sopii erityisesti maljan kohottamisen arvoisiin hetkiin loppuvuoden juhlissa.

”Uutuus sai inspiraationsa kuohujuomien vuosikerroista. Se sopii kaikkiin tilaisuuksiin tyylikkääksi alkoholittomaksi vaihtoehdoksi. Siinä kulminoituu Pommacin korkean laadun perinne – onhan se tarjonnut parasta vuosikertaa jo reilun sadan vuoden ajan”, summaa tuotepäällikkö Elina Deligeersang.

Pommac Vuosikerta 2021 on myynnissä 1,5 l pulloissa ja eleganteissa 0,275 l lasipulloissa. Juoma on makeutettu sokerilla ja se sisältää energiaa 31 kcal / 100 ml.

ED Original No Sugar – energiajuomien klassikko nyt sokerittomana

ED Original No Sugar on raikas, vitaminoitu energiajuoma, joka sisältää piristävää kofeiinia (32 mg / 100 ml) ja virkistäviä B-vitamiineja (B2, B3, B5, B6, B12), guaranaa ja tauriinia. Se piristää ja auttaa keskittymään silloin, kun sitä eniten tarvitsee – ilman sokeria. Kaloriton uutuus maistuu perinteiselle, raikkaalle energiajuomalle.

Tyylikkään muotoilunsa ansiosta ED-pullo sopii käteen kuin käteen ja kulkee helposti mukana kaikkialle. Uudelleen suljettavan ja riittävän suuren pakkauksen ansiosta raikkaasta energiajuomasta on mahdollista nauttia joko yhdellä tai useammalla kerralla.

ED Original on makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami K:lla. Se sisältää energiaa 2 kcal / 100 ml). Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32mg/100ml) eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 pullollista päivässä.

Faxe Kondi Booster 0 calorie – boostia päivään ilman kaloreita

Faxe Kondi Booster Lemon 0 calorie on odotettu kaloriton uutuus virvoitusjuomalta maistuvalta energiajuomamerkiltä. Se on täydellisen piristävä valinta vapaa-aikaan ja yhdessä nauttimiseen.

Lemon 0 calorie on herkullisen sitruunainen vaihtoehto perinteisemmille energiajuomille. Aspartaamilla ja asesulfaami K:lla makeutettu uutuus virkistää kofeiinin ja B-vitamiinien (B5, B6, B7, B12) avulla, ilman tauriinia ja guaranaa.

Juoma sisältää 0 kcal / 100 ml ja on saatavilla tyylikkäässä ja kapeassa 0,33 litran tölkissä. Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml) eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 3 tölkillistä päivässä.


Oluet ja siiderit:

Lahden Erikois Oktoberfest 5,1 % - juhlaolut nautiskeluun

Lahden Erikois Oktoberfest on oranssinvivahteisen meripihkan värinen täysmallaspohjahiivaolut. Maltillinen humalointi ja kevyt karamellinen makeus ovat tasapainossa ja tekevät siitä juotavuudeltaan erinomaisen oluen.

”Lahden Erikois Oktoberfest -oluemme on pehmeä, saksalaisia esikuviaan kunnioittava lahtelaisolut. Se on pehmeän maltainen ja tasapainoinen juhlajuoma”, kertoo oluen luonut pääpanimomestari, Hannele Alakarhu Hartwallilta.

Uuden sadon juurekset ja mehevät liharuuat, kuten haudutettu possu ja rapeaksi paistettu kananpoika saavat oluesta mainion kaverin unohtamatta hapankaalia, bratwurstia, erilaisia leikkeleitä ja salaattia.

Lahden Erikois Oktoberfest 5,1 % on saatavilla 0,5 litran tölkissä, 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksessa sekä 20 litran astiassa rajoitetun ajan.

Lahden Erikois Joulu 4,7 % - joulupöytien maittava vakiovieras

Lahden Erikois Joulu 4,7 % on tumma, lähes musta keskitäyteläinen ja samettinen täysmallasolut. Maussa on maltaisuutta, tummaa suklaata ja lempeää paahteisuutta sekä ripaus jälkimakeutta.

”Lahden Erikois Joulu on löytänyt tiensä moneen suomalaiseen joulupöytään, ja se onkin monipuolinen ruokajuoma: joulupöydän perinneherkkujen lisäksi se toimii loistavasti miedon riistan ja pehmeiden juustojen kanssa. Muhevaa olutta kannattaa kokeilla myös tumman suklaan ja suklaisten jälkiruokien seuralaisena”, vinkkaa tuotepäällikkö Ari Nykänen.

Lahden Erikois Joulu 4,7 % on saatavilla 0,5 litran tölkissä, 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksessa, 0,33 litran pullossa sekä 20 litran astiassa rajoitetun ajan.

Happy Joe Extra Dry Apple 4,5 % - entistäkin kuivempi omenasiideri

Happy Joe Extra Dry Apple 4,5 % on erittäin kuiva, brittiläistyylinen omenasiideri. Juoma sopii seurustelujuomaksi tai kevyiden ruokien, kuten kalan ja kasvisruokien, kanssa nautittavaksi.

“Erittäin kuiva uutuussiideri sopii myös erinomaiseksi ruokajuomaksi satokauden kasvisten ja omenaisten jälkiruokien kanssa”, vinkkaa tuotepäällikkö Antonia Havaste.

Parhaimmillaan siideri on jääkylmänä ja jäiden kanssa tarjoiltuna. Juomassa on viidennes vähemmän sokeria kuin Happy Joe Dry Apple 4,7 % -siiderissä.

Happy Joe Extra Dry Apple on saatavilla 0,33 l tölkeissä. Juomassa on sokeria 3,5 g / 100 ml.

Guilty Joe Dry Rosé Apple with a hint of Fig 5,4 % - syntisen herkullinen nautinto

Guilty Joe Dry Rosé Apple with a hint of Fig 5,4 % on kuiva ja vahva roseesiideri, jonka maussa omena yhdistyy vivahteeseen trendikästä viikunan makua. Juoma on kauniin roseeviinimäisen vaaleanpunainen.

”Roseeviinit ja -siiderit ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessa roimasti. Happy Joen roseinen uutuus tuo mukaan mehukkaan viikunan makua. Juoma sopii sellaisenaan seurustelujuomaksi ja syntisen herkulliseksi makupariksi juustoille. Mainio ja helppo tarjoiluehdotus syksyyn onkin Guilty Joen viikunalla maustettu siideri ja näyttävä juustotarjotin”, kertoo tuotepäällikkö Antonia Havaste.

Jokaisen Guilty Joe -siiderin korkin alta löytyy aforismi, joka muistuttaa elämän pienistä syntisistä nautinnoista.

Happy Joe -siiderin syntinen serkku tulee myyntiin 0,275 l lasipullossa. Juoman sokeripitoisuus on 4,4 g / 100ml.