Moi, mitä etsit?

search
6.7.2021

Pepsi MAX ja Burger Lovers Finland avaavat virtuaalisen hampurilaisravintolan kesäksi 2021

Helsingissä, Tampereella ja Turussa toimivan Pepsi MAX & Burger Lovers -virtuaaliravintolan ruokalistalta löytyy neljä burgeria, jotka valittiin listalle melkein 18 000 jäsenen kokoisen Burger Lovers Finland -yhteisön järjestämästä reseptikilpailusta. Ammattilaiskokit valmistavat intohimoisten burgeriharrastajien ja kotikokkien resepteillä burgereita, joita asiakkaat voivat nauttia kotonaan. Jokaiseen annokseen sisältyy ruokajuomana virkistävä Pepsi MAX®.

Pepsi MAX avasi yhteistyössä Burger Lovers Finland -yhteisön kanssa ainutlaatuisen pop-up-virtuaaliravintolan, joka toimii Helsingissä, Turussa ja Tampereella elokuun 2021 loppuun asti. Ravintolaprojekti on osa brändin Hyvä ruoka ansaitsee Pepsi MAXin -kampanjaa, joka juhlistaa Pepsi MAXin ja burgereiden ikonista yhdistelmää ja herkullista makua. Suomen aktiivisimmat hampurilaisharrastajat yhteen kokoavan Burger Lovers Finland -someyhteisön kanssa toteutetun virtuaalisen pop-up-ravintolan valikoimaan kuuluu neljä erikoisburgeria, jotka on valmistettu yhteisön järjestämän kilpailun voittajaresepteillä.

Kilpailusta listalle nousseiden voittajaburgerien reseptiikan kehittäjät ovat Piritta Puonti (Huittinen Classic), Esa Virta (Espoo Chili King), Jani Heino (Rauma Nacho Chicken) ja Manu Kivelä (Pori Vegetarian). Kaikkia voittajaburgereita voi tilata Foodoran kautta elokuun loppuun asti. Jotta kotikokit voisivat soveltaa voittaneita makuyhdistelmiä, ovat reseptit saatavilla myös osoitteesta pepsimax.fi.

Laadukkaat burgerit ovat olleet kotiinkuljetetun ruoan suosituimpia annoksia jo parin vuoden ajan, mutta koronasulun aikana niiden suosio on noussut entisestään. Myös burgerien kotikokkauksen määrä ja laatu ovat ottaneet Suomessa valtavan harppauksen vasta viime vuosina tulleiden parempien raaka-aineiden myötä.

”Hampurilainen on yksi maailman tunnetuimmista ruoka-annoksista ja se herättää harrastajien keskuudessa paljon intohimoja. Suomalaiset burgeriharrastajat ovat todella paneutuneet asiaansa, ja onkin upeaa, että pääsemme nyt esittelemään visioitamme kotikeittiön parhaasta burgerista myös muille kuluttajille. Tietääksemme tämä harrastajayhteisön reseptiikalle ideoitu ravintola on maailman ensimmäinen lajissaan, ja odotamme kovasti annostemme saamaa palautetta asiakkailta”, kertoo Jani Laine Burger Lovers Finland -yhteisöstä.

Virtuaaliravintolan ammattilaiskokit ovat innoissaan mahdollisuudesta osallistua aivan uudenlaiseen, trendikkääseen kampanjaan. Tilausjärjestelmä toimii kuten muutoinkin: virtuaaliravintolan toimitusalueella asuvien asiakkaiden tarvitsee vain etsiä ”Pepsi MAX & Burger Lovers” -ravintola Foodorasta ja tehdä tilaus. Jokaiseen burgeriannokseen kuuluu myös ilmainen Pepsi MAX.

”Maukas burgeri maistuu entistäkin herkullisemmalta, kun annoksen kruunaa sille parhaiten sopiva juoma. Hyvä ruoka ansaitsee Pepsi MAXin tiivistää viestimme Pepsi MAXin ja hyvän ruoan erottamattomasta liitosta. Tämän vuoden kesäkampanjassa sokeriton Pepsi MAX pääsee näyttämään parhaat puolensa burgerien makuparina. Olemme innoissamme yhteistyöstä Burger Lovers Finlandin kanssa, sillä he suhtautuvat ruokaan samanlaisella intohimolla kuin me suhtaudumme juomaan”, sanoo PepsiCo Suomen Marja Pätsi.

Ravintolat aukesivat 28.6. ja toimivat 31.8. asti. Kampanjaan sisältyy myös sosiaalisen ja digitaalisen median sisältöjä sekä digitaalista ulkomainontaa.

Pepsi MAX & Burger Lovers -menu

Piritta Puonti: Huittinen Classic

Briossisämpylä, kaksi pihvia á 80 g, cheddarjuustoa, olutsipulia, suolakurkkua, savutomaattimajoneesia ja makeaa sinappia.

Jani Heino: Rauma Nacho Chicken

Briossisämpylä, piimämarinoitua rapeaa kanaa, glaseerattua pekonia, sipulia, salaattia, mangomajoneesia ja cheddarjuustokastiketta.

Esa Virta: Espoo Chili King

Briossisämpylä, burgerpihvi, Monterey Jack -juustoa, suolakurkkua, marinoitua punasipulia, chiliä, paahdettua valkosipulimajoneesia ja chili-sambalmajoneesia.

Manu Kivelä: Pori Vegetarian

Vegaaninen briossi, vegaaninen burgerpihvi, vegaaninen cheddar, sipuli-herkkusienipaistos, rucola, vegaaninen chipotlemajoneesi ja vegaaninen paahdettu valkosipulimajoneesi.

Saatat pitää myös näistä