Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
11.6.2021

Ennen kokemattomia olutelämyksiä Helsingin sydämessä: Uudistunut Helsinki Bryggeri Brewhouse aukeaa

Uudistuneen panimoravintolan olutvalikoimasta löytyy uusien makujen lisäksi klassikoita ja panimopäällikkö Roope Lehtorannan yllätyksiä. Alkuun avataan laajennettu sisäpihan keidas, jonne oluen ystävät pääsevät nauttimaan Helsingin kesästä.

Hartwall satsaa paikallisiin craft-oluisiin ja osti alkuvuodesta Helsinki Bryggerin liiketoiminnan. Keskustan sydämessä sijaitsevan panimon ja ravintolan ovet menivät muutamaksi kuukaudeksi kiinni, ja nyt uudistuneesta panimoravintolasta saadaan ensipuraisu. Alkuun oluenystävät pääsevät sisäpihan entistä laajemmalle terassille, josta on tehty vieläkin viihtyisämpi keidas. Panimoravintolan sisätilat ja panimomyymälä aukeavat myöhemmin kesällä.

Olutkattilat porisevat paikan päällä Sofiankadulla, jossa Helsinki Bryggerin panimopäällikkö Roope Lehtoranta on kehittänyt uusia oluita.

”Tarjolla on alkuun viittä omaa olutta. Mukana on tuttuja klassikkoja, kuten Weizen, mutta myös täysin uudistetut Bryggerin IPA ja Lager -oluet. Jatkossa Helsinki Bryggeristä löytyy myös yllätyksiä, sillä valikoimassa on pieniä testikeittoeriä: esimerkiksi nyt tarjolla on päräyttävä hedelmäinen Fruit Bomb Ale”, kertoo Lehtoranta.

Terassille tarjoillaan myös hyvää ja rentoa ruokaa salaateista burgereihin paritettavaksi oluiden kanssa.

Sisätiloissa hanaoluiden valikoima on laajentunut kahdeksasta lähes kahteenkymmeneen ja valikoimasta löytyy Bryggerin oluiden lisäksi myös muiden pienpanimoiden tuotteita. Helsinki Bryggerin omat oluet pullotetaan paikan päällä ja päivittäistavarakauppavahvuisia oluita voi ostaa myöhemmin kesällä avautuvasta panimomyymälästä mukaan myös kotona nautittavaksi.

Entistä tiiviimmin mukana kaupungin sykkeessä

Paikallisuus näkyy Helsinki Bryggerin oluissa ja ravintolassa entistä vahvemmin: niin ravintolasta kuin oluiden etiketeistä löytyvät Torikortteleiden omaleimaiset elementit, kuten Tuomiokirkko ja korttelin oma nimikkoeläin sarvikuono.

”Halusimme nostaa helsinkiläisyyden etusijalle myös nimessä, joten jatkossa Sofiankadun panimoravintola Bryggeri Helsinki tunnetaan virallisesti Helsinki Bryggeri Brewhousena”, kertoo kehityspäällikkö Juhani Mertsalmi Hartwallilta.

Myöhemmin kesällä avattavan ravintolan sisätilat ovat saaneet remontissa täysin uuden ilmeen ravintoloitsija Perttu Pesosen johdolla.

”Helsinki Bryggeri Brewhouse tulee olemaan jatkossa entistä tiiviimmin mukana kaupungin sykkeessä ja kehittämässä sitä ruohonjuuritasolla, mikä näkyy tulevaisuudessa esimerkiksi nousevien artistien livekeikkoina”, Pesonen kertoo.

Helsinki Bryggeri Brewhousen terassi aukeaa perjantaina 11.6.2021 koronarajoitukset huomioiden.

Median yhteydenotot:

Hartwall ja Helsinki Bryggeri -panimo: Titta Jaakkola, viestintäpäällikkö, Hartwall, puh. +358 50 592 9245, titta.jaakkola@hartwall.fi

Helsinki Bryggeri Brewhouse -ravintola: Perttu Pesonen, ravintoloitsija, Helsinki Bryggeri Brewhouse, puh. +358 400 170 308, perttu.pesonen@lbroy.fi