Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
20.4.2022

Hartwallin kevään uutuuslonkerossa maistuu aito vadelma – roseetrendi levisi myös siidereihin

Lonkeroiden ystävät pääsevät tänä keväänä herkuttelemaan, kun Hartwall Original Long Drink tuo ginin seuraksi aitoa vadelma- ja persikkamehua sekä uuden alkoholittoman lonkeron. Maailman suosituin hard seltzer White Claw tulee saataville vadelman makuisena, ja siiderivalikoima puolestaan laajenee hienostuneilla roseeuutuuksilla.

”Kevään uutuuksissa korostuu raikkaus, keveys ja aidot maut. Meillä satsataan paljon luonnollisten ja kevyempien juomien kehittämiseen ja se näkyy uutuuskattauksessa tänäkin keväänä. Eri makuiset lonkerot ovat löytäneet laajan fanikunnan, ja nyt valikoimaan saadaan täysin uudenlainen, kevyempi ja luonnollisempi sarja raikkaissa vadelman ja persikan mauissa”, kertoo Hartwallin kategoriamarkkinointijohtaja Eeva Ignatius.

Siidereissä puolestaan näkyy rosésiidereiden vahva kasvu.

”Viinipuolelta tuttu roseebuumi näkyy selkeästi myös siiderivalikoimassa. Roseesiideri voi olla loistava kevyempi vaihtoehto kuohuviinille kesän juhlissa”, Ignatius vinkkaa.

Hartwallin kevään 2022 lonkero- ja siideriuutuudet:

Original Long Drink Raspberry 4,5 %
Original Long Drink Peach 4,5 %
Original Long Drink White Label Orange 5,5 %
Original Long Drink Orange 0 %
Bulmers Rosé 4,5 %
Strongbow Rosé 4,0 % 
White Claw Raspberry

Original Long Drink Raspberry ja Peach 4,5 %

Hartwall Original Long Drink esittelee kaksi aidosta hedelmämehusta makunsa saavaa uutuutta. Vadelmalta ja persikalta maistuvissa juomissa on matalampi alkoholiprosentti ja raikas, kevyt maku.

“Original Long Drink täyttää tänä vuonna 70 vuotta, ja klassikko on nyt suositumpi kuin koskaan. Aidon lonkeron valikoimaan on vuosien saatossa tullut paljon uutuuksia ja nyt se kasvaa aivan uudenlaisella sarjalla, jossa on lonkerolle tuttu ginipohja, mutta seltzermäistä keveyttä ja kuivempi makuprofiili. Juomat ovat saaneet loistavan vastaanoton ja ovat nappivalinta raikkaita ja kevyitä makuelämyksiä etsivälle”, kertoo lonkeron tuotepäällikkö Ella Lindberg.

Original Long Drink Raspberry -lonkeron maussa yhdistyvät aito vadelmamehu ja gin, Original Long Drink Peach taas saa ainutlaatuisen makunsa persikan ja ginin yhdistelmästä. Uutuudet eivät sisällä lainkaan keinotekoisia aromeja tai makeutusaineita.

Original Long Drink Natural Raspberry ja Natural Peach ovat saatavilla tyylikkäissä kapeammissa 0,33 l tölkeissä.

Original Long Drink Orange 0 %

Hartwall Original Long Drink Orange 0 % on aidon lonkeron suositun alkoholittoman Zero Label -tuotesarjan kolmas maku: appelsiinin makuinen lonkero tulee greipin ja inkiväärin rinnalle. Myös alkoholittomana juomassa on esikuvastaan tuttu maku, jossa yhdistyvät raikas appelsiini ja alkoholiton gin.

”Alkoholittomuus kiinnostaa yhä useampaa, ja nyt myös suosikkimaku Original Long Drink Orange tulee saataville alkoholittomana. Appelsiinivirvoitusjuomasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä juomaan on saatu alkoholijuomille tyypillinen maku giniaromia hyödyntäen”, kertoo Lindberg.

Original Long Drink Orange 0 % on saatavilla 0,33 l tölkeissä.

Original Long Drink White Label Orange 5,5 %

Hartwall Original Long Drink White Label Orange 5,5 % on Original Long Drinkin vähäsokerisen White Label -tuotesarjan uusin maku. Vähäsokerisena on nyt saatavilla greipin, limen, inkiväärin ja appelsiinin makuista lonkeroa. Uutuudessa on tuttu herkullinen maku, jossa yhdistyvät hedelmäinen appelsiini ja perinteinen gin. Maistuu parhaalta jääkylmänä.

Original Long Drink White Label Orange on saatavilla 0,33 l tölkeissä.

Bulmers Rosé 4,5 %

Aito englantilainen siideri, Bulmers, on kotoisin tunnetulta siiderialueelta Herefordista. Jo vuodesta 1887 valmistetuille Bulmers-siidereille on tyypillistä korkean mehupitoisuuden aikaansaama hedelmäisen runsas maku. Nyt perinteikkään brittiläissiiderin tuoteperhe kasvaa hienostuneella roseesiiderillä.

“Bulmers Rosé -siiderin maku on saanut inspiraationsa roseeviineistä, ja se sopiikin mainioksi makupariksi kesäisille, keveille ruuille. Uutuus on muuta tuoteperhettä kuivempi, ja tasapainoisen hapokkuutensa ansiosta siinä on miellyttävä suutuntuma. Tuote on valmistettu erityisistä, punalihaisista omenoista, jotka tuovat siihen kauniin roosan sävyn”, kertoo siidereiden tuotepäällikkö Antonia Havaste.

Bulmers Rosé on saatavilla tyylikkäässä 0,5 l lasipullossa.

Strongbow Rosé 4,0 % 

Strongbow Rosé on maailman suurimman siideribrändi Strongbow’n raikas rosé-omenasiideri. Se valmistetaan omenoista, joiden hedelmäliha on luonnostaan punaista. Puolikuiva, ruusunpunainen siideri on maultaan tasapainoinen ja mukavan hapokas. Se sopii mainiosti juustotarjottimen kumppaniksi ja kevyiden italialaisruokien seuraan.

Strongbow Rosé on saatavilla kauniin värisessä 0,44 l tölkissä.

White Claw Raspberry

White Claw Raspberry on maailmalla supersuositun White Claw -hard seltzerin kolmas maku Suomessa. Sen maku syntyy yhdistelmästä vadelman makuista hiilihapotettua vettä ja alkoholia. Moniin muihin alkoholijuomiin verrattuna juoma on kevyt, tölkillinen sisältää vain 95 kaloria.

Parhaimmillaan White Claw Natural Raspberry on hyvin jäähdytettynä.

White Claw Raspberry on saatavilla tyylikkäissä 0,33 sleek-tölkeissä.