Moi, mitä etsit?

search
1.6.2022

Asenne ratkaisee: Hartwall jakaa taas Virkistäjä-stipendejä lahtelaisnuorille

Hartwall myönsi viime keväänä historian ensimmäiset Virkistäjä-stipendit valmistuville lahtelaisnuorille, ja tänä vuonna perinne saa jatkoa. Lahden lukioissa ja Koulutuskeskus Salpauksessa jaetaan tällä viikolla Hartwallin Virkistäjä-stipendit oppilaille, joilla on myönteinen asenne ja jotka tukevat koulukavereitaan.

Valmistujaisia juhlitaan tulevana viikonloppuna Lahden oppilaitoksissa. Hartwallin Virkistäjä-stipendit jaetaan Tiirismaan, Kannaksen, Lahden Lyseon ja yhteiskoulun lukioissa. Koulutuskeskus Salpauksessa stipendit lahjoitetaan automaatioon, kunnossapitoon ja prosessinhoitoon keskittyville linjoille.

”Stipendin saajia ei valita koulumenestyksen perusteella, vaan asenne ratkaisee! Pääasia on positiivinen asenne, halu oppia uutta ja taito tehdä yhteistyötä koulukavereiden kanssa. Viime vuonna saimme jo Lahdesta kiitosta vähän erilaisesta stipendistä, ja meille on ilo jatkaa perinnettä. Olen ihan varma, että se jatkuu myös tulevina vuosina”, kertoo Hartwallin henkilöstöjohtaja Linda Aro.

Idea stipendeihin lähti hartwallilaisilta, jotka halusivat ilahduttaa kotikaupungin nuoria viime vuoden koronakeväänä. Poikkeuksellisten myöntämisperusteiden takana on hartwallilaisten oma suhtautuminen työntekoon ja kehittymiseen.

”Kun meille palkataan uusia työkavereita, on myönteisellä asenteella ja halulla kehittyä todella iso merkitys. Hieno ansioluettelo on plussaa, muttei suinkaan aina pääasia”, Aro selventää.

Rahalahja ja VIP-kierros

Stipendit sisältävät sadan euron summan lisäksi myös kierroksen Hartwallin vierailukeskuksessa kolmen kaverin kanssa, ja virkistävät lahjat kaikille paikan päällä.

”Onnea kaikille valmistuville Lahdessa! Vierailukeskuksessamme valmistellaan jo avaamista, ja toivomme, että saamme pian toivottaa kaikki tervetulleiksi meille kylään”, kertoo Aro.