Moi, mitä etsit?

search
1.6.2022

Asenne ratkaisee: Hartwall jakaa Virkistäjä-stipendejä lahtelaisnuorille

Hartwall jakaa keväisin Virkistäjä-stipendejä valmistuville lahtelaisnuorille. Perinnettä jatketaan tänäkin vuonna. Lahden lukioissa ja Koulutuskeskus Salpauksessa jaetaan koulujen päättyessä Hartwallin Virkistäjä-stipendit oppilaille, joilla on myönteinen asenne ja jotka tukevat koulukavereitaan.

Valmistujaisia juhlitaan tulevana viikonloppuna Lahden oppilaitoksissa. Hartwallin Virkistäjä-stipendit jaetaan paikallisissa oppilaitoksissa oppilaille, joiden osaaminen on aivan erityislaatuista ja täysin riippumatonta todistuksen numeroista.

”Stipendin saajia ei valita koulumenestyksen perusteella, vaan asenne ratkaisee! Pääasia on positiivinen asenne, halu oppia uutta ja taito tehdä yhteistyötä koulukavereiden kanssa. Olemme saaneet kiitosta tästä vähän erilaisesta stipendistä, ja meistä on ilo jatkaa perinnettä tänäkin vuonna”, kertoo Hartwallin henkilöstöjohtaja Katja Hagström.

Idea stipendeihin lähti hartwallilaisilta, jotka halusivat ilahduttaa kotikaupungin nuoria koronakeväänä. Poikkeuksellisten myöntämisperusteiden takana on hartwallilaisten oma suhtautuminen työntekoon ja kehittymiseen.

”Kun meille palkataan uusia työkavereita, on myönteisellä asenteella ja halulla kehittyä todella iso merkitys. Hieno ansioluettelo on plussaa, muttei suinkaan aina pääasia”, Hagström selventää.

Rahalahja ja VIP-kierros

Stipendit sisältävät sadan euron summan lisäksi myös kierroksen Hartwallin vierailukeskuksessa kolmen kaverin kanssa, ja virkistävät lahjat kaikille paikan päällä.

”Onnea kaikille valmistuville Lahdessa ja tietysti myös muualla Suomessa! Vierailukeskuksessamme valmistellaan jo avaamista, ja toivomme, että saamme pian toivottaa kaikki tervetulleiksi meille kylään”, iloitsee Hagström.