Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
13.3.2023

Hartwallin kevään uutuuksissa maistuvat trooppiset hedelmät ja pohjoisen marjat

Hartwallin kevään uutuuksissa nähdään pohjoisen marjoista makunsa saavia virvoitusjuomia ja vesiä sekä trooppisia energiajuoma- ja lonkeromakuja. Novellen valikoima laajenee luontaista kofeiinia sisältävällä vedellä, Pepsi MAX maistuu raikkaalta mintulta ja energiajuomissa nautitaan trooppisista mangoista sekä vesimelonista. Kauppojen hyllyille saapuvat myös odotetut lonkeromaut, ananas ja mango, sekä joka kesän odotettu olut Lahden Erikois Summer 2023.

Kofeiinipitoisten juomien kasvu on ollut huimaa viime vuosina, ja esimerkiksi energiajuomat ovat yksi nopeimmin kasvavista juomakategorioista. Perinteisen makuisten energiajuomien rinnalle on viime vuosina noussut runsain mitoin uusia makuja, jotka maistuvat perinteisestä poiketen esimerkiksi hedelmiltä tai marjoilta. Jopa 43% suomalaisten kuluttamista energiajuomista onkin makuvariantteja*.

Saman trendin on voinut huomata esimerkiksi lonkeroissa: perinteisen greippilonkeron lisäksi suosioon ovat nousseet eri makuiset lonkerot, kuten trooppisen makuiset hedelmäiset lonkerot. Myös sokerittomien juomien suosio jatkaa kasvuaan: jopa 27% pyrkii välttämään sokerilla makeutettuja tuotteita.**

Tästä saat tietoa näistä juomista:

Novelle Plus Luontainen Kofeiini + B Veriappelsiini-Granaattiomena
Novelle Fresh Vadelma-Sitruuna
Novelle Pro Vadelma-Mustikka
Pepsi MAX Mint-Lime
Jaffa Mansikka-Sitruuna Sokeriton
Jaffa Juicy Vesimeloni-Mansikka
CULT Miami Ice Sugar Free
CULT Flaming Mangoes Sugar Free
Rockstar Refresh Watermelon-Kiwi No Sugar
O.ME Focus & Energise Citrus & Prickly Pear
O.ME Recharge & Recover Watermelon & Raspberry
Lahden Erikois EPL 4,6%
Lahden Erikois Session APA 3,3%
Lahden Erikois Summer 2023 5,0%
Original Long Drink Pineapple 5,5%
Original Long Drink Mango 4,5%
Happy Joe Extra Dry Pear 4,5%

Vedet, virvoitusjuomat ja energiajuomat:

Novelle Plus Luontainen Kofeiini + B Veriappelsiini-Granaattiomena

Novelle Plus Energisoiva on luontaista kofeiinia sisältävä juoma, jossa yhdistyy kofeiinin piristävyys ja raikas maku: veriappelsiini‐granaattiomena. Se on matalahiilihappoinen, raikas ja vähäkalorinen juoma, ja pullollisesta saat kahvikupillisen verran kofeiinia päivääsi (75 mg / 0,5 l). Tuote sisältää vain luontaista kofeiinia, jota saadaan luonnollisista lähteistä: mm. vihreä tee-uutteesta sekä vihreistä kahvipavuista.

Novelle Plus Energisoiva myydään 0,5 l muovipulloissa. Juoma on vähäkalorinen ja se sisältää sokeria vain 2,4 g / 100 ml.

Novelle Fresh Vadelma-Sitruuna

Huiman suosion saavuttanut Novelle Fresh -tuotesarja saa jatkoa kesän helteisiin sopivasta herkullisesta vadelman ja sitruunan makuisesta juomasta. Pohjana on raikas kivennäisvesi, ja maku tulee vain tilkasta täysmehua: virkistävän yksinkertaista. Juoma on riisuttu kaikesta turhasta ja se on kaloriton: siinä ei ole lisättyä sokeria, eikä keinomakeutusaineita.

Muun muassa virvoitusjuomista tuttu tölkki kiinnostaa kuluttajia nyt myös vesikategoriassa, ja tölkki takaakin raikkaat kuplat joka nautiskelukerralla.

Novelle Fresh Vadelma-Sitruuna myydään 0,33 l tölkeissä sekä 6 x 0,33 l pakkauksissa. Juomassa ei ole lisättyä sokeria eikä makeutusaineita ja sokeria on alle 0,5g / 100ml.

Novelle Pro Vadelma-Mustikka

Novelle Pro Vadelma-Mustikka on uusin tulokas vähäkaloriseen ja proteiinia sisältävään Novelle Pro -tuotesarjaan. Juoman herkullinen maku syntyy pohjoisten marjojen vadelman ja mustikan yhdistelmästä. Pullollinen sisältää 5 g kasviproteiinia ja se sopii erinomaisesti välipalahetkeen tai nautittavaksi pitkin päivää.

Novelle Pro Vadelma-Mustikka myydään 0,5 l muovipulloissa. Juoma on makeutettu hedelmäsokerilla ja sisältää sokeria 3,1 g / 100 ml.

Pepsi MAX Mint-Lime

Huippusuosittu Pepsi MAX -virvoitusjuoma nyt mintun ja limen vivahteella! Muun Pepsi MAX -tuoteperheen tavoin Pepsi MAX Mint-Lime lunastaa lupauksen herkullisesta mausta ilman sokeria.

”Pepsi MAXin menestystarina Suomessa alkoi vuonna 1994 ja se onkin suomalaisten kuluttajien mielestä parhaimman makuinen kolajuoma. Rohkea Pepsi MAX ansaitsee rohkean uutuusmaun ja Mint-Lime todellakin ihastuttaa erilaisuudellaan”, iloitsee Pepsi MAXin tuotepäällikkö Erkka Talvela.

Pepsi MAX Mint-Lime myydään 0,5 l ja 1,5 l muovipulloissa sekä 6 x 0,33 l tölkin pakkauksissa.

Jaffa Mansikka-Sitruuna Sokeriton

Jaffa Mansikka-Sitruuna Sokeriton on virkistävä ja makean mansikan makuinen virvoitusjuoma, joka vie ajatukset kesään. Sitruunan raikas kepeys tuo juomaan raikkautta ja täydentää makean mansikan makua.

Jaffa Mansikka-Sitruuna Sokeriton myydään Keskon päivittäistavarakaupoissa 6 x 0,33 l tölkin pakkauksissa. Juoma on makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami K:lla, ja se sisältää energiaa vain 1 kcal / 100 ml.

Jaffa Juicy Vesimeloni-Mansikka

Jaffa Juicy on mehukas virvoitusjuoma, jonka raikas maku on peräisin herkullisesta mehusta. Raikkaan vesimelonin ja makean mansikan makuisessa juomassa on 30% vähemmän sokeria kuin tavallisessa virvoitusjuomassa. Juoman aito maku on peräisin luonnosta; se sisältää vain luontaisia aromeita ja makuaineita eikä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita.

Tyylikkääseen kapeaan tölkkiin pakattu Jaffa Juicy on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat herkkuhetkeesi luonnollisempia vaihtoehtoja.

Jaffa Juicy Vesimeloni-Mansikka myydään tyylikkään kapeissa 0,33 l tölkeissä.

CULT Miami Ice Sugar Free

CULT Miami Ice Sugar Free on raikas, sokeriton energiajuoma, joka maistuu sitrukselta ja limeltä. Se sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia.

CULT Miami Ice Sugar Free myydään 0,44 l tölkeissä. Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä.

CULT Flaming Mangoes Sugar Free

CULT Flaming Mangoes Sugar Free on sokeriton mangon makuinen energiajuoma, jonka maussa on mukana häivähdys mandariinia ja säväyttävää chiliä. Se sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia.

CULT Flaming Mangoes Sugar Free myydään 0,44 l tölkeissä. Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä.

Rockstar Refresh Watermelon-Kiwi No Sugar

Rockstar Refresh Watermelon-Kiwi No Sugar on kansainvälisen energiajuomatähti Rockstarin uusi hedelmäisen raikas, sokeriton energiajuoma, jossa maistuvat vesimeloni ja kiivi.

Se antaa energiaa selviytyä päivän haasteista ja pitää virkeänä koko päivän ajan. Juoma sisältää C-vitamiinia, B-vitamiineja, guaranaa, tauriinia ja kofeiinia.

Rockstar Refresh Watermelon-Kiwi No Sugar myydään kapeassa 0,33 litran tölkissä. Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (31 mg / 100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 3 tölkillistä päivässä.

O.ME Focus & Energise Citrus & Prickly Pear

O.ME Focus & Energise Citrus & Prickly Pear on optimointijuoma, joka on parhaimmillaan juuri ennen treeniä tai niissä hetkissä kun kaivataan välitöntä energiatason nostamista. Juoman funktionaaliset ainesosat herättelevät oman potentiaalin löytämiseen ja auttavat optimoimaan sekä mieltä että kehoa.

Raikas ja hedelmäinen optimointijuoma sisältää BCAA-aminohappoja, vitamiineja, elektrolyyttejä ja mineraaleja, sekä 180 mg luontaista kofeiinia, joka on peräisin vihreä tee -uutteesta ja luomu vihreä kahvipapu -uutteesta.

O.ME Focus & Energise Citrus & Prickly Pear on vegaaninen ja säilöntäaineeton eikä se sisällä keinotekoisia aromeja tai väriaineita. Se myydään kapeassa 0,33 litran tölkissä. Korkea kofeiinipitoisuus (54 mg / 100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkkiä päivässä.

O.ME Recharge & Recover Watermelon & Raspberry

O.ME Recharge & Recover Watermelon & Raspberry on optimointijuoma, joka tarjoaa optimaalisen tuen sekä mielen että kehon palautumiseen.

Raikas vesimelonin ja vadelman makuinen optimointijuoma sisältää BCAA-aminohappoja, vitamiineja, elektrolyytteja ja mineraaleja. Se sopii nautittavaksi niin suorituksen jälkeen kuin myös hetkissä, joissa halutaan purkaa omaa latautumistasoa ja valmistautua seuraavan päivän haasteisiin.

O.ME Recharge & Recover Watermelon & Raspberry on vegaaninen ja säilöntäaineeton eikä se sisällä keinotekoisia aromeja tai väriaineita. Se myydään kapeassa 0,33 litran tölkissä.

Oluet, lonkerot ja siiderit:



Lahden Erikois EPL 4,6%

Lahden Erikois EPL 4,6% on erittäin vaalea, suodattamaton, silti lähes kirkas ja moderni täysmallaslager. Raikkaassa oluessa yhdistyy viileän virkistävä juotavuus ja moniulotteinen hedelmäisyys. Siinä korostuu amerikkalaisten Sabro, Citra ja Mosaic humalien sitruksisen trooppinen maku, pehmeän raikas suutuntuma ja harvinaisen hyvä juotavuus.

Lahden Erikois EPL 4,6 % on saatavilla 0,5 litran tölkissä, 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksessa sekä 20 litran astiassa.

Lahden Erikois Session APA 3,3%

Lahden Erikois Session APA on suodattamaton, mieto ja rehti matala-alkoholinen American Pale Ale. Maussa puraisee amerikkalaisten humalien makean hedelmäinen, sitrusmainen ja havuinen luonne, rungossa kevyesti karamellia ja paahdettua maltaisuutta.

Lahden Erikois Session APA 3,6 % on saatavilla 0,5 litran tölkissä sekä 20 litran astiassa.

Lahden Erikois Summer 2023 5,0%

Auringonkeltainen, iloisesti poreileva, kesäisen raikas suodattamaton American Pale Ale. Lahden Erikois Summer uudistuu vuosittain eritoten humalien kautta ja vuoden 2023 kesäolutta maustaa amerikkalainen Lotus aromihumala, jonka trooppiset ja maukkaan appelsiiniset maut sekoittuvat vaniljan makeuteen.

Lahden Erikois Session Summer 2023 5,0% on saatavilla 0,5 litran tölkissä, 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksessa sekä 20 litran astiassa.

Original Long Drink Pineapple 5,5%

Original Long Drink -tuoteperhe laajenee keltaisella raitapaidalla, kun ananaksen makuinen lonkero saapuu kauppoihin. Raikas Original Long Drink Pineapple 5,5% valmistetaan aitoon giniin, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952.

Original Long Drink Pineapple 5,5% on myynnissä 0,5 litran tölkissä, 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksessa sekä 0,33 l lasipulloissa.

Original Long Drink Mango 4,5%

Hartwall Original Long Drink Mango 4,5% on on trooppinen lonkero matalammalla alkoholiprosentilla. Juomassa on kevyt ja raikas maku, jossa yhdistyvät herkullinen mango ja gin. Maistuu parhaalta jääkylmänä.

Original Long Drink Mango 4,5% on myynnissä kapeassa 0,33 l tölkissä.

Happy Joe Extra Dry Pear 4,5%

Happy Joe Extra Dry Pear on erittäin kuiva, mutta herkullinen englantilaistyyppinen päärynäsiideri.

Extra Dry Pear -siideri sopii sellaisenaan nautittavaksi sekä jälkiruokien ja kevyiden kasvis- ja kanaruokien kanssa tarjoiltavaksi. Juoma on parhaimmillaan tarjoiltuna jääkylmänä jäiden kanssa tai ilman.

Happy Joe Extra Dry -sarjan tuotteet sisältävät lähes 30% vähemmän sokeria kuin muut Happy Joe -siiderit.

Happy Joe Extra Dry Pear 4,5% on myynnissä 0,33 l tölkissä.

---

*Juomien kotikulutusta mittaava Nielsen Homescan (1/2023)
** Hartwallin asennekysely, Bilendi (12/2022). N = 1000. Tutkimuksen otos painotettiin iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan vastaamaan suomalaista väestöä valtakunnallisesti.