Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Kesäjuhlat ja kesäjuomat – näillä booleilla hurmaat vieraasi

Kesäjuhlat tulossa ja juomatarjoilut vielä mietinnässä? Paras juhlajuoma valmistuu helposti isolle porukalle ja sopii moneen makuun alkoholillisena tai alkoholittomana.
arrow_downward

Lue koko juttu

Oletpa järjestämässä häitä, valmistujaisia, puutarhajuhlia tai lasten kutsuja – tässä herkullisimmat boolit joka juhlaan!

Alkoholittomat kesäjuomat

Muista kesäjuhlien tarjoiluissa myös ne vieraat, jotka haluavat juomansa alkoholittomana. Alkoholittomat boolit ja alkoholittomat cocktailit eli mocktailit syntyvät helposti virvoitusjuomista, kivennäisvesistä, miksereistä tai mehuista. Juomasekoituksen kruunaavat kesäiset koristeet, kuten hedelmät, marjat ja yrtit.

Hyvä alkoholiton booli.

Alkoholiton ananas-limebooli moneen makuun

Tämä alkoholiton ananas-limebooli on varma valinta juhlapöytään alkoholillisten juhlajuomien lisäksi. Ananaksen makeus ja limen kirpeys ovat yhdistelmä, joka maistuu niin vanhemmille kuin nuoremmille juhlijoille.

Katso tästä alkoholittoman boolin teko-ohjeet ja video

hartwall_mocktail_moscowmule1-web.png

Klassikkodrinkit alkoholittomina versioina

Kun nautit klassikkodrinkkien makumaailmasta, mutta et halua nauttia alkoholia, toimivat nämä reseptit juuri sinun makuusi. Katso ohjeet, kuinka klassikkojuomat Mojito, Cosmopolitan ja Moscow Mule tehdään ilman alkoholia – isonkin porukan illanviettoon.

Katso tästä ohjeet alkoholittomien klassikkojuomien tekoon

Raikkaat kesäjuomat

Kesän juhlissa maistuvat raikkaat, kevyet ja vilvoittavat juomat. Boolien ja drinkkien pohjaksi sopii esimerkiksi siideri tai viini. Trendikkäitä ovat myös oluen ja virvoitusjuomien yhdistelmät eli shandyt ja radlerit. Raikas kesäjuoma viimeistellään jäillä sekä esimerkiksi sitruksilla tai marjoilla.

Ihanan raikas kesäjuoma mansikoilla.

Ison porukan siiderisangria

Raikas, kotimainen ja kesäinen versio sangriasta tulee tässä! Raikas kesäjuoma isolle porukalle syntyy roseesiideristä, roseeviinistä sekä tuoreista mansikoista.

Katso tästä siiderisangrian teko-ohjeet ja video

Lasten boolit ja kesäjuomat lapsille

Huomioi kesäjuhlissa myös janoiset lapsivieraat. He innostuvat värikkäistä juomista, joissa on koristeena jokin hauska jippo: hedelmistä muotilla leikattuja paloja, koristeltuja jääpaloja tai marjavartaita sekoitustikkuna. Lasten makuun ovat virvoitusjuomien ja mehujen yhdistelmät, joita voi laimentaa vesillä.

Paras booli lapsille juhliin.

Hauska hedelmätornadobooli lapsille

Lasten hedelmäinen booli syntyy hauskanmuotoisista hedelmäpaloista sekä vesimelonin ja vadelman mauista. Tämän tornadon pyörre yllättää lapset juomapöydässä!

Katso tästä lasten boolin teko-ohjeet ja video

Saatat pitää myös näistä