Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Kesäjuhlat ja kesäjuomat – näillä juomilla hurmaat vieraasi

Kesäjuhlat tulossa ja juomatarjoilut vielä mietinnässä? Paras juhlajuoma valmistuu helposti isolle porukalle ja sopii moneen makuun alkoholillisena tai alkoholittomana.

Oletpa järjestämässä häitä, valmistujaisia, puutarhajuhlia tai lasten kutsuja – tässä herkullisimmat boolit joka juhlaan!

Alkoholittomat kesäjuomat

Muista kesäjuhlien tarjoiluissa myös ne vieraat, jotka haluavat juomansa alkoholittomana. Alkoholittomat boolit ja alkoholittomat cocktailit eli mocktailit syntyvät helposti virvoitusjuomista, kivennäisvesistä, miksereistä tai mehuista. Juomasekoituksen kruunaavat kesäiset koristeet, kuten hedelmät, marjat ja yrtit.

Hyvä alkoholiton booli.

Alkoholiton ananas-limebooli moneen makuun

Tämä alkoholiton ananas-limebooli on varma valinta juhlapöytään alkoholillisten juhlajuomien lisäksi. Ananaksen makeus ja limen kirpeys ovat yhdistelmä, joka maistuu niin vanhemmille kuin nuoremmille juhlijoille.

Katso tästä alkoholittoman boolin teko-ohjeet ja video

hartwall_mocktail_moscowmule1-web.png

Klassikkodrinkit alkoholittomina versioina

Kun nautit klassikkodrinkkien makumaailmasta, mutta et halua nauttia alkoholia, toimivat nämä reseptit juuri sinun makuusi. Katso ohjeet, kuinka klassikkojuomat Mojito, Cosmopolitan ja Moscow Mule tehdään ilman alkoholia – isonkin porukan illanviettoon.

Katso tästä ohjeet alkoholittomien klassikkojuomien tekoon

elpymisvesi_01-16_9-web.jpg

Elpymisvesi heikkoon hetkeen

Kun olo on nuutunut urheilusta tai helteessä huhkimisesta tai ilta on venähtänyt pitkäksi, keho kaipaa alkoholitonta juotavaa korjaamaan nestehukkaa. Tämä virvoittava elpymisvesi tarjoaa nopean helpotuksen heikkoon oloon.

Katso tästä elpymisveden resepti

Raikkaat kesäjuomat

Kesän juhlissa maistuvat raikkaat, kevyet ja vilvoittavat juomat. Boolien ja drinkkien pohjaksi sopii esimerkiksi siideri tai viini. Trendikkäitä ovat myös oluen ja virvoitusjuomien yhdistelmät eli shandyt ja radlerit. Raikas kesäjuoma viimeistellään jäillä sekä esimerkiksi sitruksilla tai marjoilla.

Ihanan raikas kesäjuoma mansikoilla.

Ison porukan siiderisangria

Raikas, kotimainen ja kesäinen versio sangriasta tulee tässä! Raikas kesäjuoma isolle porukalle syntyy roseesiideristä, roseeviinistä sekä tuoreista mansikoista.

Katso tästä siiderisangrian teko-ohjeet ja video

Kesädrinkki_2019_chili_shandy_02-16_9-web.jpg

Tulisen raikas chili-shandy

Helppo ja matala-alkoholinen kesädrinkki syntyy oluesta ja virvoitusjuomasta. Nopeasti syntyvä shandy-olutdrinkki ei vaadi sekoittajaltaan baarimestarin taitoja ja välineistöä: kaada lasiin puolet olutta ja puolet virvoitusjuomaa ja lisää halutessasi pari jääpalaa. 

Erityisen wow-efektin kesädrinkkiin teet koristelemalla shandy-lasit suola-chilireunuksella. Tulinen ja suolainen makureuna tuo juomaan aivan uuden säväyksen!

Katso tästä chili-shandyn ohjeet ja video

Lasten boolit ja kesäjuomat lapsille

Huomioi kesäjuhlissa myös janoiset lapsivieraat. He innostuvat värikkäistä juomista, joissa on koristeena jokin hauska jippo: hedelmistä muotilla leikattuja paloja, koristeltuja jääpaloja tai marjavartaita sekoitustikkuna. Lasten makuun ovat virvoitusjuomien ja mehujen yhdistelmät, joita voi laimentaa vesillä.

Paras booli lapsille juhliin.

Hauska hedelmätornadobooli lapsille

Lasten hedelmäinen booli syntyy hauskanmuotoisista hedelmäpaloista sekä vesimelonin ja vadelman mauista. Tämän tornadon pyörre yllättää lapset juomapöydässä!

Katso tästä lasten boolin teko-ohjeet ja video

Ideoita kesäjuhlien juomatarjoiluihin

Kun haluat satsata kesäjuhlien juomatarjoiluihin, on näyttävä Jaffa-pyramidi valintasi! Tarjoiluideaa varten tarvitset jalallisia laseja ja lempivirvoitusjuomaasi.

Tarjoilut ovat tärkeä osa kesäjuhlia. Tee tänä kesänä juomatarjoilut entistä näyttävämmin hauskan Jaffa-pyramidin avulla. Voit tehdä Jaffa-pyramidin yksivärisenä tai lisätä näyttävyyttä liukuvärjäyksellä, joka syntyy yhdistämällä kahta eriväristä Jaffaa. Itse kaataminen on ohjelmanumero, jota vieraat kannattaa pyytää seuraamaan.

Katso video ja vinkit tästä

juomapyramidi_02-16_9-web.jpg

Näyttävä koristelu nostaa juhlajuomat uudelle tasolle

Hauskoilla höysteillä saat kivennäisvesiin, virvoitusjuomiin tai vaikka kuohuviiniin makua ja uutta ilmettä helposti. Nämä kesäisten juomien höysteet löydät kotipihan puutarhasta tai lähikaupan laareista. Tässä 6 helppoa ja hauskaa ideaa kesäjuhlien juomien höysteiksi. Näitä vieraasi taatusti ihastelevat!

Katso tästä vinkit juomien koristeluun

Ideoita_kesäjuhliin_04-16_9-web.jpg

Saatat pitää myös näistä