Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Ruoka ja juoma:

Long Shot Lemonade on juhannuksen herkullisin juoma

Tänä juhannuksena skoolataan herkullisen sitruunaisella kesädrinkillä, joka sopii täydellisesti Suomen kesään, satoi tai paistoi! Long Shot Lemonade -drinkki syntyy minuuteissa neljästä ainesosasta ja maistuu taatusti koko juhannusseurueelle.

Etsitkö sinäkin herkullista ja raikasta kesädrinkkiä juhannuksen juhliin? Long Shot Lemonade on täydellinen kesädrinkki, joka valmistuu hetkessä ja sopii niin auringonpaisteessa kuin sadepäivänä takan edessä! Tässä juhannusdrinkissä ovat maut kohdallaan eikä ihme, sillä Long Shot Lemonade -drinkin on kehittänyt helsinkiläisravintolan Lily Leen pääbaarimestari Mika Ammunet.

Kesäisen raikkaassa drinkissä sitruunan hapokkuus yhdistyy makeaan hunajaan ja virkistävään inkivääriin Ginger Alen muodossa. Rosmariinin oksa toimii kauniina koristeena mutta antaa myös pienen makuvivahteen, joka kruunaa makuelämyksen. Long Shot Lemonaden voi valmistaa niin drinkkinä pienemmälle seurueelle kuin boolina isommalle jengille.

Juhannusdrinkin pohjana toimii sitruunamehun lisäksi 15,5% prosenttinen gin-sitruunalikööri Hartwall Original Long Shot Lemon. Suuren suosioon noussut Long Shot -juoma toimii paitsi shottina myös erinomaisesti runkona erilaisille drinkeille. Jos haluat tehdä vegaanisen version drinkistä voit vaihtaa hunajan vaahterasiirappiin. Eksoottisempaa versiota varten voit käyttää jääpalojen sijasta jäädytettyjä ananaspaloja. 

Laita siis jääpalat tekeytymään pakkaseen ja valmistaudu nauttimaan juhannuksen hittidrinkistä!

Long Shot Lemonade -drinkki

1 annos

60 ml Original Long Shot Lemonia
20 ml sitruunamehua
10 ml hunajaa
40 ml Hartwall Ginger Alea
jääpaloja

Koristeeksi

rosmariinin oksa
sitruunasiivu tai -lohko

  1. Mittaa lasin pohjalle ensin sitruunamehu ja sitten hunaja. Sekoita lusikalla hunaja kunnolla sitruunamehun joukkoon.
  2. Lisää lasiin loput raaka-aineet. Kaada lasi täyteen jäitä ja sekoita noin 10 sekuntia.
  3. Lisää tarvittaessa jäitä. Koristele rosmariinilla ja sitruunalla.

Vinkki! Drinkki on helppo valmistaa myös isommalle porukalle kannussa tarjoiltavaksi.