Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Maistuisiko mojito-mocktail? Mustikka käänsi klassikkodrinkin Suomi-makuihin

Ikoninen mojito-drinkki meni uusiksi! Ensinnäkin siitä tehtiin alkoholiton, ja toiseksi makumaailma tuunattiin mustikalla latinosta suomalaiseksi. Pommac-mojito-mocktail syntyy Pommac Brut’sta, mustikoista ja sitruunamelissasta

Kun kaipaat klassiseen mojitoon vaihtelua, kokeile mustikkaista Pommac-mojitoa. Tämä helppo mojito syntyy hienostuneesta uutuusjuomasta Pommac Brut’sta, mustikoista ja limestä. Tyypillisesti mojitoon kuuluva minttu korvataan Pommac-mojito-mocktailissa aromaattisella sitruunamelissalla.

Upean värisen juoman salaisuus on pakastetuissa mustikoissa. Sulaessaan niistä irtoaa voimakkaan väristä mehua, jota lusikoidaan jäämurskan päälle lasiin juomaa rakennettaessa. Mojito-mocktail myös koristellaan mustikoilla – mutta siihen sopivat parhaiten tuoreet pensasmustikat.

Pommac Brut on yhteistyössä Lorinan kanssa valmistettu uutuusjuoma, jossa on perinteiseen Pommaciin verrattuna lähes 40 prosenttia vähemmän sokeria. Juoma on viimeistelty samppanja-aromilla ja pakattu kauniiseen lasipulloon, jossa on juhlavasti poksahtava korkki.

Vinkki! Kokeile mojito-mocktailia myös muilla marja-yrtti-yhdistelmillä. Mansikka ja basilika ovat oiva pari, samoin vadelma ja minttu.


Helppo mojito-mocktail: Mustikkainen Pommac-mojito

1 annos
valmistusaika 5 min
49 kcal / annos

2 rkl pakastettuja mustikoita
6 sitruunamelissan lehteä + oksa koristeluun
½ rkl limen mehua
1 ½ dl Pommac Brut -virvoitusjuomaa
jäämurskaa
koristeluun pensasmustikoita


Ohje: näin valmistat Pommac-mojiton

  1. Täytä lasi jäämurskalla ja kaada sulaneet pakastemustikat niiden päälle. Mustikoiden mehu värjää jään kauniisti.
  2. Lisää sitruunamelissan lehdet ja limen mehu, sekoita.
  3. Kaada lasiin Pommac Brut. Koristele mojito-mocktail sitruunamelissan oksalla.