Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Omenainen siiderikannu on raikkain rapujuhlien juoma

Kirpakan omenainen siiderikannu on monipuolinen rapujuhlien juoma, joka sopii niin alkumaljaksi, ruokajuomaksi kuin seurusteludrinkiksikin. Happy Joe -omenasiideri saa kaverikseen Ginger Alea, kanelia ja sitruunaa sekä reilusti jäitä.

Tutut rapujuhlien juomat ovat snapsit ja viini, mutta jotain rapukattaus vielä vaatii. Omenasiideristä jatkettu kannujuoma on sekä rapujuhlien alkumalja että raikas drinkki aina janon yllättäessä.

Omenaiseen siiderikannuun tulee vain muutamaa raaka-ainetta: Happy Joe Cloudy Apple -siideriä, Ginger Alea sekä kanelia ja sitruunaa. Sopivan makea ja hitusen kanelinen juoma käy rapujuhlien lisäksi myös muihin loppukesän lämpimiin päiviin.

Näyttävän kannu valmistuu helposti. Käytä runsaasti jäitä ja siivuta kannuun omenaa ja sitruunaa. Kanelitangot paitsi näyttävät hauskoilta, myös antavat mausteista makua. Juoman huvetessa voit täyttää saman kannun uudelleen ja hyödyntää näin koristeet moneen kertaan yhden illan aikana. Kanelitangoista nimittäin irtoaa makua pitkään.

Raikas rapujuhlien juoma: Omenainen siiderikannu

4:lle

Valmistusaika 5 min
100 kcal / annos

2 plo Happy Joe Cloudy Apple -siideriä (á 275 ml)
1 plo Hartwall Ginger Alea (0,3 l)
jäitä
1 sitruuna
1 omena
2 kanelitankoa

  1. Laita kannuun runsaasti jäitä. Kaada kannuun Happy Joe Cloudy Apple -siideri ja Ginger Ale.
  2. Leikkaa sitruuna ja omena siivuiksi ja lisää siivut kannuun. Viimeistele rapujuhlien juoma kanelitangoilla.