Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Baileys:

Mämmi, Baileys ja suklaa – mämmijälkiruoka, johon sinäkin ihastut!

Mämmistä jälkiruoka? Baileys-mämmimaljat ovat tämän pääsiäisen yllättäjä! Kun mämmijälkiruoka tuunataan suklaalla ja Baileysillä, se nousee herkkusfääreihin, jota mämmiskeptikkokaan ei voi vastustaa.

Mämmi kuuluu pääsiäiseen, mutta se jakaa mielipiteet: joko sitä rakastaa tai sitten tosiaankaan ei… Meillä on hyviä uutisia sekä tykkääjille että ei-tykkääjille. Jos mämmi on herkkuasi, tämä mämmijälkiruoka kannattaa ehdottomasti laittaa kokeiluun. Jos taas suhtaudut mämmiin epäröiden, tämän jälkkärin avulla löydät mämmistä takuulla aivan uuden, herkullisen puolen.

Vaikka mämmillä on pitkät perinteet suomalaisessa pääsiäispöydässä, kovin juhlavalta jälkiruoalta se ei välttämättä tunnu. Tämä resepti paikkaa senkin puutteen. Kun kerman korvaa kermaliköörillä, ja tuokkosen sijaan lusikoi mämmin jalalliseen maljaan, johan mämmijälkiruoka kokee muodonmuutoksen. Nämä Baileys-mämmimaljat ovat todellisen herkkusuun valinta!

Mämmijälkiruoka: Baileys-mämmimaljat

1 annos

tummaa suklaata
nonparelleja
mämmiä
Baileys Chocolat Luxe -kermalikööriä
koristeluun pieniä suklaamunia

mämmimalja_4-3.jpg

Näin valmistat Baileys-mämmimaljan

  1. Sulata muutama pala suklaata vesihauteessa. Rouhi veitsellä myös pari suklaapalaa koristelua varten.
  2. Pyöräytä jälkiruokamaljan tai lasin reunat suklaassa ja sitten nonparelleissa, jotta saat kauniin reunuksen maljaan.
  3. Laita lasi hetkeksi jääkaappiin, jotta koriste jähmettyy.
  4. Lusikoi mämmiä maljaan ja kaada perään loraus Baileys Chocolat Luxea.
  5. Viimeistele rouhitulla suklaalla ja pienillä pääsiäismunilla.

Vinkki! Jos haluat tehdä mämmimaljan alkoholittomana, vaihda Baileys kaakaoon. 

Rukiisen ja täyteläisen mämmin kaveriksi passaa ihanasti suklainen Baileys Chocolat Luxe. Juomassa maistuu irlantilainen viski, kerma ja belgialainen suklaa. Baileys Chocolat Luxen maussa on suklaatryffeleiden täyteläisyyttä ja samettista makeutta, joten se totisesti vie perinteikkään mämmin aivan uusiin sfääreihin.

Jälkkäristä tulee söpö, kun annosmaljat koristellaan suklaisella nonparellireunuksella. Sen tekeminen on kaiken lisäksi helppoa: lasin reunat pyöritellään sulatetussa suklaassa ja sen jälkeen nonparelleissa. Jos haluat korostaa pääsiäistunnelmaa, käytä keltaisia nonparelleja.

Valitse mämmijälkiruoalle näyttävä jalallinen lasi, joka lisää juhlan tuntua. Kruunaa annokset koristelemalla ne suklaarouheella sekä halutessasi pienillä suklaamunilla.