Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Trendit:

Ihanin ystävänpäivälahja yhdistää viinin ja kukat!

Antaisiko ystävänpäivälahjaksi viinipullon vai kukkakimpun? Anna molemmat! Eikä tätä lahjaa varten tarvitse mennä lähikauppaa kauemmas: sekä viini että kukat löytyvät markettien valikoimasta.

Pähkäiletkö sopivaa ystävänpäivälahjaa? Klassikot toimivat tässäkin: harvassa ovat ne, joita ei viinipullo tai kukkakimppu ilahduta. Ja kun nämä kaksi yhdistää, lahja on tuplasti ihanampi! Koska viineissä ja kukissa on valinnanvaraa vaikka kuinka, viini-kukkakimppu on sopiva ystävänpäivänlahja naiselle, miehelle, ystävälle kuin kollegallekin – valitse vain saajan suosikkipullo ja paketoi se hänen lempiväreihinsä.

Viini-kukkakimppuun sopii täydellisesti esimerkiksi J. P. Chenet Fashion -kuohuviinijuoma. Piccolopullo on näppärä paketoida eikä lahjasta tule hankalan painavaa. Lisäksi herkullisen väriset pullot ovat näyttävän näköiset vielä kääreiden poistamisen jälkeenkin. Ja mikä kätevintä, nämä matala-alkoholiset kuohuviinijuomat löytyvät keskikokoisten ja suurten ruokakauppojen juomaosastolta. J. P. Chenet Fashion -kuohuviinijuomista löytyy kaksi ihanaa makua: marjaisa mansikka & vadelma sekä hedelmäinen persikka.

Samalla kun haet kauppareissulla juomaosastolta kuohujuoman, nappaa kukkatelineestä mukaan ruusuja, neilikoita tai gerberoita – markettikukista saat mainiosti pullon kaulaan sidottavan kimpun. Lahjapullo on helpoin kääriä ohueen paperiin, kuten silkkipaperiin. Lisäksi tarvitset paketointiin nauhoja, lankaa ja teippiä.

Ystävänpäivälahja: näyttävä viini-kukkakimppu
Paketointiin tarvitset:
J.P. Chenet Fashion -kuohuviinipulloja, maut Strawberry & Raspberry ja Peach
silkkipaperia tai muuta käärimiseen sopivaa ohutta paperia
kukkia (esim. ruusuja ja neilikoita)
paketointiin sopivia naruja
lankaa tai metallilankaa
teippiä

  1. Kääri ensin pullo silkkipaperiin: Ota silkkipaperia muutama arkki päällekkäin ja leikkaa niistä ympyrän mallisia paloja, joiden halkaisija on noin 30–35 cm. Laita pullo keskelle pyöreitä papereita ja nosta niiden reunat kohti pullon kaulaa varovasti mutta tiiviisti. Sido paperit pullon kaulaan paketointinarulla siten, että korkki jää näkyviin. Tarvittaessa voit käyttää teippiä apuna paperin kiinnityksessä.

  2. Tee lyhyeksi katkaistuista kukista pieni kimppu ja sido se ensin nipuksi langalla tai metallilangalla. Kiinnitä sitten kukkakimppu pullonkaulaan langalla.

  3. Anna ystävänpäivälahjaksi ystävälle tai kullanmurulle!