Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Mimosa-drinkki – helppo ja herkullinen kuohuviinicocktail

Mimosa on brunssidrinkkien herkullinen klassikko

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma

Brunssidrinkkien sankariviittaa kantaa yllään raikas kuohuviinidrinkki: mimosa. Tuo ihanan yksinkertainen, appelsiinimehua ja kuohuviiniä yhdistävä juoma.

Mimosa-drinkki on erinomainen osoitus siitä, että yksinkertainen on toimivaa – juoma on vakiinnuttanut asemansa brunssipöydissä.

Laita appelsiinimehu ja kuohuviini edellisenä iltana jääkaappiin, kaada kuohuviinilasiin yhtä paljon molempia ja tadaa, valmis mimosa odottaa nautiskelijaa.

Puolikuivassa ja keskihapokkaassa Corolilla Sparkling Organic Dry -kuohuviinissä on aistittavissa persikkaa ja päärynää. Pirteä ja hedelmäinen kupliva on nappivalinta mimosaan.

Katso mimosa-drinkin ohje ja valmista helppo ja herkullinen kuohuviinidrinkki!

Resepti

Mimosa-drinkki

Yhdelle

8 cl Corolilla Sparkling Organic Dry -kuohuviiniä 8 cl appelsiinimehua
  • Viilennä kuohuviini ja appelsiinimehu etukäteen.

  • Kaada lasiin 8 cl kuohuviiniä ja 8 cl appelsiinimehua. Nauti!

 

 

 

9 29
0.75L

Corolilla Sparkling Organic Dry

Lue lisää

Raikas kuohuviini, jonka värikäs etiketti on saanut inspiraatiota upeiden värikkäiden valencialaisten Fallera-asujen kuoseista. Viinin nimi juontaa sanasta corolla, joka tarkoittaa kukan terälehtiä.

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!