Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Veuve du Vernay

Vinkit kuohuviinin nopeaan viilennykseen

Viinit
Kuohuviini tuo ylellisyyden tuntua juhlaan, mutta kannattaa muistaa, että se sopii hyvin myös arkisempiin tilanteisiin ja ruokajuomaksi. Parhaimman elämyksen tarjoaa hyvin viilennetty kupliva. Kokosimme parhaat vinkit kuohuviinipullon viilennykseen!
 1. Kuohuviinin viilennys jäävedellä ja suolalla
 2. Kaikkein nopein tapa jäähdyttää pullo on laittaa ämpäriin reilusti jäitä ja suolaa sekä sen verran vettä, että pullo peittyy. Sekoittele keitosta tasaisin väliajoin. Suola auttaa pitämään veden lämpötilan todella kylmänä, joten pullo viilenee jopa reilussa vartissa.

  Tämä kikka toimii myös suuremmissa juhlissa, joissa kylmätilaa on rajallinen määrä. Mikäli kaikki skumpat eivät ehdi viilentyä jääkaapin kautta, kaiva suola ja ämpärit esiin!

 3. Pullo pakastimeen
 4. Tässä on kohtuu selkeä temppu. Viinin voi jäähdyttää pakastimessa turvallisesti, kunhan se ei unohdu sinne liian pitkäksi aikaa. Reilussa puolessa tunnissa viini on jo viileä ja valmis tarjoiltavaksi. Muista siis laittaa ajastin hälyttämään!

  Jos nauttii ulkona kesäkuumalla viiniä, kannattaa kostea pikkupyyhe sujauttaa pakastimeen hetkeksi aikaa. Kohmeisen pyyhkeen voi kääriä pullon ympärille ja täten kuohuva pysyy mukavan viileänä ulkosalla pidempään, mikäli perinteinen kylmälaukku ei ole käytettävissä.

 5. Kuohuviinin viilennys jääpaloilla
 6. Joihinkin puolimakeisiin ja makeisiin kuohuviineihin voi kopsauttaa jääpalat tai jäädytettyjä viinirypäleitä juomaa viilentämään. Veuve du Vernay Ice Rosé Demi Sec -kuohuviini soveltuu erinomaisesti jäiden kanssa juotavaksi. Näin tarjoiltuna tämä hieman makeampi kupliva on raikas kokemus, ja se sopii etenkin lämpiminä kesäpäivinä nautittavaksi.

  Veuve du Vernay -kuohuviinit huokuvat ranskalaista eleganssia

  Ranskalainen Patriarche Pére et Fils aloitti kuohuviinien valmistuksen vuonna 1955. Talon silloinen johtaja André Boisseaux päätti lähteä kilpailemaan samppanjaa vastaan tarjoamalla ihmisille edullisen, mutta silti elegantin kuohuviinivaihtoehdon. Syntyi Veuve du Vernay -tuotemerkki, jonka alta löytyy kuohuviinivaihtoehtoja eri makeusasteilla sekä eri kokoisissa pulloissa.

  Viini on puolimakea ja väriltään kauniin vaaleanpunainen. Se valmistetaan Ranskassa punaisista Syrah-, Grenach- ja Cincault-lajikkeista. Maussa voi aistia punaisia marjoja, kuten vadelmaa ja mansikkaa, sekä hentoa mausteisuutta.

  Psssst! Viinin löydät myös kätevässä 20 cl piccolossa!

  11 79
  0.75L

  Veuve du Vernay Ice Rosé 75cl

  Lue lisää
  3 98
  0.2L

  Veuve du Vernay Ice Demi-Sec 20cl

  Lue lisää

  Lempeää ja puolimakeaa kuohuviiniä tasapainottaa miellyttävä hapokkuus. Kätevässä piccolo-kuohuviinissä on aistittavissa kukkainen, sitruksinen ja trooppisen hedelmäinen makumaailma. Mainio kesäterassikuohuva maistuu parhaimmillaan hyvin viilennettynä.

  Saatat pitää myös näistä