Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Viinit, Uutuudet:

Valittu Tuisku – Antti Tuiskun viini hurmaa festareilta kotisohville

Suomen kuumimpiin pop-artisteihin lukeutuvan Antti Tuiskun uutuusviini on nyt saatavilla. Uniikissa valkoviinissä yhdistyvät Antin oma kädenjälki ja tarina – hän on ollut viinin suunnittelussa vahvasti mukana ja Espanjassa sijaitseva viinitila on tullut matkan varrella tutuksi.

Valittu Tuisku -valkoviini juhlistaa Antti Tuiskun MAYHEM-jäähyväiskiertuetta. Viiniin voi törmätä kesän festareilla kuin myös Alkon hyllyllä ja verkkokaupassa. Etiketin QR-koodista pääset kurkistamaan artistin viimeisimmät kuulumiset. Tutustu viiniin tarkemmin!

Antti Tuiskun viinissä heijastuu rakkaus Espanjaa kohtaan

Valittu Tuisku -valkoviini on miellyttävän kuiva ja raikkaan hapokas uutuus, jonka juuret juontavat Espanjaan. Maussa nousevat esiin viheromenainen ja sitruksinen maailma, kun Chardonnay, Garnacha Blanca ja Merseguera -lajikkeiden yhdistelmästä luotiin Antin kanssa uniikki kokonaisuus.

Espanja on mulle rakas paikka, ja espanjalaiset viinit mielestäni mitä maistuvimpia. Haaveenani onkin ollut saada oma nimikkoviini, ja sellainen sitten tehtiin! Tämän valkoviinin rypäleet ovat kypsyneet espanjan auringon alla, lähellä toista kotiani. Viinin hedelmäisen raikas maku maistuu suussa pitkään, ja viinin upea hapokkuus kutittelee hauskasti kieltä”, kertoo Antti.

Tasapainoisessa viinissä isoa roolia näyttelevät ympäristöarvot; Valittu Tuisku on valmistettu luomurypäleistä ja pakattu ympäristöystävälliseen PET-muovipulloon. Näppärä litran kokoinen pakkaus on paitsi särkymätön myös painoltaan lasipulloa kevyempi, jolloin kuljetuspäästöissä säästetään.

Valittu Tuisku myynnissä Alkon valikoimassa ja kesän festareilla

Valittu Tuisku | 12 % | 12,48 € | 1 l

Valittu Tuisku -viini löytyy Alkon valikoimasta. Katso myymäläsaatavuus Alkon verkkokaupasta tai tilaa ilman lisämaksua omaan lähimyymälääsi noudettavaksi.

Viini läikkyy laseissa myös kesän festareilla halki Suomen.

 

 

Hartwall VIP - Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!