Moi, mitä etsit?

search

Juomat

Maukas ja terveellinen soraharjujen vesi on edelleen jokaisen Novelle-juoman pohjana. Soraharjujen villi ja vapaa vesi on saanut vuosien saatossa kaverikseen aitojen hedelmien ja marjojen aromeja, vitamiineja, kivennäisaineita sekä luontaista kofeiinia. Novelle on ainutlaatuinen ja elämänmakuinen juoma janoon, hyvinvointiin, ruoan seuraksi tai ihan vain elämän kyytipojaksi.

Novelle Plus Sinkki+E

Sinkki ja E-vitamiini ovat silkkiä ihollesi. Sinkki auttaa ihoasi pysymään normaalina ja E-vitamiini säilyttämään ihon luonnollisen kosteutensa. Sinkki ei varastoidu elimistöön, joten sen riittävästä saannista on huolehdittava päivittäin. Juoma sisältää myös aloe vera -uutetta. Aloe veraa käytetään yleisesti ihon hyvinvointia ja kosteuttamista edistävissä tuotteissa.

Jo yhdestä puolen litran Novelle Plus Sinkki+E -pullosta saat 40 % päivän sinkin ja E-vitamiinin tarpeesta osana monipuolista ruokavaliota. Sen vastustamaton maku tulee aprikoosista ja jasmiinista Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä.

Tuotetiedot

Kuvaus:
Vitaminoitu aprikoosin- ja jasmiininmakuinen juoma, johon on lisätty sinkkiä

Ainekset:
Vesi, hedelmäsokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontaiset aromit, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), aloe vera –uute, väri (karmiini), E-vitamiini, sinkkisulfaatti

Tuotepakkaukset:
0,5 l kierrätysmuovipullo, 1,5 l kierrätysmuovipullo

Ravintosisältö
per 100 ml:

Energia kJ / kcal:
73 / 17

Rasva g:
0

Hiilihydraatit g:
4,2

josta sokereita g:
4,2

Proteiini g:
0

Suola g:
0

E-vitamiini mg:
1,0

Sinkki mg:
0,8

Seuraa Novellea somessa

Elä hetkessä. Kadu myöhemmin. Tule seikkailemaan yhdessä Novellen kanssa.