Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
16.6.2022

Lahdessa juhlitaan Isojano-olutjuhlassa kahden vuoden tauon jälkeen: luvassa Oktoberfestin makuja ja tunnelmaa

Hartwallin Isojano-olutjuhla tuo syksyllä Oktoberfestin rennon tunnelman ja muhkeat maut Lahteen. Iloisten ihmisten olutjuhlassa lavalle nousee maan kovimpia artisteja, muun muassa Elastinen, Kolmas Nainen, Teflon Brothers ja Irina.

Jo vuodesta 1994 asti Lahdessa järjestetty Hartwallin Isojano-olutjuhla oli tauolla koronapandemian takia kaksi vuotta. Nyt klassikkotapahtumassa päästään jälleen juhlimaan 23.–24. syyskuuta.

”Vihdoin pääsemme nauttimaan hyvästä musiikista, ruoasta, juomasta ja ennen kaikkea toistemme seurasta. Vuosien tauon jälkeen ihmiset todella janoavat päästä kokemaan yhdessä elämyksiä, ja niitä Isojanossa tarjoilemme jo 27. kerran”, iloitsee Hartwallin kenttämyyntijohtaja Tero Merinen.

Tänä vuonna juhlakansaa viihdyttävät perjantaina suomiräpin superkokoonpano Lahti United, suosikkiräppäri Elastinen ja Teflon Brothers. Lauantaina lavalle nousevat Rock & Rolls band, Juliet Jonesin Sydän, Irina ja Kolmas Nainen.

Nimikko-oluena Lahden Erikois Oktoberfest

Isojano-olutjuhlaa juhlitaan tänä vuonna Oktoberfestin tunnelmissa, ja nimikko-olut onkin Lahden Erikois Oktoberfest, joka sopii syyskuiseen juhlaan kuin pretzel tuopin kylkeen.

Tapahtuma järjestetään Hartwallin Lahden panimon pihalla Isojano Areenalla. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Liput Isojano-olutjuhlaan ostettavissa Lippu.fi

Ennakkoliput tapahtumaan 50 €/ilta + toimitusmaksu. Lippuja voi ostaa myös tapahtumasta hintaan 55 €, mikäli lippuja on vielä saatavilla.

Lue lisää: www.isojano.fi