Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
4.4.2023

Hartwall tuo Antti Tuiskun nimikkoviinin juhlistamaan artistin jäähyväiskiertuetta

Hartwall lanseeraa Valittu Tuisku -valkoviinin yhdessä Suomen suosituimman pop-artistin kanssa. Kyseessä on raikkaan hapokas espanjalainen luomuvalkoviini, jonka kolmen rypäleen yhdistelmä kehitettiin yhdessä Tuiskun kanssa.

Suomen popkuninkaaksi nimitetty Antti Tuisku lähtee keväällä 2023 mittavalle MAYHEM-areenakiertueelle. Kiertue on artistin viimeinen ennen hänen jäämistään pitkälle tauolle. Sen kunniaksi Hartwall kehitti yhdessä Tuiskun kanssa artistin nimikkoviinin.

Valittu Tuisku -valkoviinin rypäleet on viljelty luonnonmukaisesti espanjalaisella Bodegas Murviedron viinitilalla, jonka läheisyydessä Tuisku itsekin viettää paljon aikaansa.

”Antilla on läheinen suhde Espanjaan, joten oli selvää, että sieltä myös viinin tulee olla peräisin. Vierailimme yhdessä tilalla ja testasimme eri rypäleyhdistelmiä hartaasti tutkien. Lopulta löysimme kolmen rypäleen yhdistelmän, josta syntyi todella raikas luomuvalkoviini. Tällaista viiniä ei ole ollut aikaisemmin saatavilla”, kertoo tuotepäällikkö Lotte Lönnqvist Hartwallilta.

Chardonnay, Garnacha Blanca ja Merseguera -lajikkeiden yhdistelmästä nousevat esiin viheromenainen ja sitruksinen makumaailma.

Viini pakattu ilmastoystävällisempään vaihtoehtoon

Valittu Tuisku -viini on pakattu PET-muovipulloon, joka on huomattavasti perinteistä lasipulloa ilmastoystävällisempi. PET-pullon hiilijalanjälki on selvästi lasipulloa pienempi, sillä pakkauksen valmistamiseen kuluu lasipulloa vähemmän energiaa ja keveytensä ansiosta päästöjä syntyy myös kuljetuksessa vähemmän.

”Antti seisoo ylpeästi tämän pakkauksen takana. Lisäksi viinin etuetiketissä on QR-koodi, jonka takaa löytyy Antin uniikki videotervehdys”, Lönnqvist vinkkaa.

Lue lisää