Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Halloween-booli x 4: hulvattomimmat boolit syksyn juhlaan

Halloweenin juhlistuksen näyttävin juoma on booli. Tässä parhaat reseptit, olipa haussa sitten alkoholiton halloween-booli tai halloween-booli, joka sisältää alkoholia.

Halloween-boolin avainsanoja ovat hauskuus, näyttävyys ja helppous. Juoman on synnyttävä vaivattomasti ja yksinkertaisista raaka-aineista, ja sen ideassa on oltava halloweenmäistä pilkettä silmäkulmassa.

Halloween boolit ovat käteviä siinäkin mielessä, että juoman määrää ja koostumusta voi säätää oman maun ja tilanteen mukaan. Alkoholiton halloween-booli tarvitaan tietenkin lapsia varten, mutta sellainen maistuu monille aikuisillekin. Alkoholia sisältävä halloween-booli taas voi olla vahvempi tai miedompi, mieltymyksistä riippuen.

Koristeet ja esillepano ovat tärkeässä roolissa, olipa boolin koostumus millainen tahansa. Koristelussa kannattaa käyttää luovuutta ja toteuttaa villejäkin ideoita. Halloweeniin pätee sääntö: mitä kreisimpää, sitä toimivampaa.

Katso tästä neljä vastustamatonta halloween-boolia ja valitse juomasi!

Alkoholiton halloween-booli: vihreä ällöbooli

Aah, mitä on tuo veikeästi vaahtoava vihreä juoma? No tietenkin lumoavan makeaa, päärynälimonadista ja jäätelöstä sekoitettavaa alkoholitonta halloween-boolia. Lasten himoaman vitsikkään juoman viimeistelevät silmäkarkit ja -koristeet.

Katso vihreän ällöboolin teko-ohjeet ja video

Alkoholia sisältävä halloween-booli: tulinen olutbooli

Sesongin jännittävin juoma on meksikolaishenkinen olutbooli, joka on saanut innoituksensa perinteisestä chavela-drinkistä. Siinä SOL 4,5% -olut saa kaverikseen tomaattimehua, chilikastiketta ja limettiä. Chili-sarvet kruunaavat pirullisen hyvän halloween-boolin.

Katso tulisen olutboolin teko-ohjeet ja video

Alkoholia sisältävä halloween-booli: trooppinen mimosabooli

Raikkaiden juomien ystävän paras valinta on tämä hedelmäinen halloween-booli, jossa maistuvat appelsiini ja ananas. Alkoholillisen halloween-boolin esikuva on klassinen mimosa, jossa yhdistyvät kuohuviini ja mehu. Tarjoilun juju ovat komeat ananaslyhdyt, joiden sisusta käytetään booliin. 

Katso trooppisen mimosaboolin teko-ohjeet ja video

Alkoholia sisältävä halloween-booli: tyylikäs omenasangriabooli

Sangria on huipputrendikäs juoma, ja nyt se muovautuu myös halloween-booliksi. Syvänpunainen booli saa värinsä ja makunsa Hartwall Limonadi Omenasta ja punaviinistä. Hupaisat omppukoristeet tuovat juomaan halloween-ilmettä.

Katso omenasangriaboolin teko-ohjeet ja video

Tässä oli Hartwallin halloween-boolit. Ota vinkit talteen ja kokeile vaikka useampaa juomatarjoilua juhliisi. Lisää vinkkejä halloweenin viettoon löydät alla olevista linkeistä.

Katso vinkkejä halloween-koristeisiin ja -tarjoiluun

Halloween-tarjoilut: 3 hauskaa ideaa kurpitsasta

DIY halloween-koristeet: 3 superhelppoa ideaa juomien tarjoiluun