Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Mansikkajälkiruoka, jota on pakko kokeilla: Guilty Joe -mansikkatortillat

Tämä nopea mansikkajälkiruoka sopii kaikkiin kesän herkkuhetkiin brunssista puutarhajuhliin. Täydellinen makukombo siiderimarinoituja mansikoita, valkosuklaata ja mascarponea rapeaksi paistetussa tortillassa – ja oheen omenaista Guilty Joe -siideriä!

Kesä on täynnä tilanteita, jotka kaipaavat mansikkaista jälkiruokaa. Brunssin jälkkäri, puutarhajuhlat, grilli-illan päätös… Nämä kielenvievät Guilty Joe -mansikkatortillat ovat niin täydellinen makuelämys, että kun kerran maistat niitä, niillä mennäänkin koko kesän herkkuhetket!

Tortilla-lätty on kaikille tuttu, mutta tällä kertaa siihen taitellaan makeat täytteet: Guilty Joe -siiderissä marinoituja mansikkasiivuja, valkosuklaarouhetta, vaniljalla maustettua mascarponea ja rapeita mantelilastuja.

Kaiken lisäksi Guilty Joe -mansikkajälkiruoka valmistuu superhelposti. Ensin mansikkaviipaleet puoleksi tunniksi Guilty Joe -siideriin saamaan makua. Sitten valkosuklaan raastaminen. (Jos se tuntuu turhan työläältä, voit käyttää valmiita valkosuklaahippusia.) Lopuksi vain tortillan täyttö ja kypsentäminen pannulla. Ja tietenkin Guilty Joe -siiderin sihauttaminen auki kesäisen jälkiruoan kanssa ruokajuomaksi!

Helppo mansikkajälkiruoka: makeat Guilty Joe -mansikkatortillat

4 annosta

 • ½ l tuoreita mansikoita
 • Guilty Joe -siideriä (1 pullo marinointiin ja 1 pullo per ruokailija ruokajuomaksi)
 • 1 dl mascarpone-tuorejuustoa
 • 1 tl vaniljasokeria
 • 60 g valkosuklaata
 • 4 tortillaa
 • 4 rkl mantelilastujaMansikkajälkiruoan ohje: Näin valmistat makeat Guilty Joe -mansikkatortillat

 1. Leikkaa mansikat siivuiksi, laita ne kulhoon ja kaada päälle Guilty Joe -siideriä niin, että mansikat peittyvät. Pane jääkaappiin marinoitumaan vähintään puoleksi tunniksi. Sillä välin mausta mascarpone vaniljasokerilla ja hienonna valkosuklaa.

 2. Aseta yksi tortilla leikkuulaudalle. Leikkaa siihen viilto, joka yltää reunasta tortillan keskelle. Kuvittele tortillaan neljä sektoria ja täytä se sektoreittain. Viillon vasemmalle puolelle levitä ohuelti mascarponea ja ripottele päälle mantelilastuja. Toiseen sektoriin voitele mascarponea reilummin. Kolmanteen laita ohuelti mascarponea sekä mansikkasiivuja. Viimeiseen sektoriin ripottele reilusti valkosuklaata.

 3. Taittele tortilla sektori kerrallaan: käännä ensin vasen alakulma vasemman yläkulman päälle, sitten oikean yläkulman päälle ja lopuksi oikean alakulman päälle. Näin tortillasta tulee viuhkan mallinen. Valmista loput tortillat samalla tavalla.

 4. Paista tortillat kuivalla, kuumalla pannulla molemmin puolin niin, että pinta saa kevyesti väriä ja valkosuklaa sulaa. Koristele tomusokerilla, mantelilastuilla ja muutamalla mansikkasiivulla. Tarjoile Guilty Joe -mansikkajälkiruoat hieman lämpiminä.