Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: merlot ja chorizo-hodarit

Chorizo-hodarit manchegolla ja aiolilla ja JP. Chenet Merlot

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma, Ruoka & juoma

Kokeile herkullisia espanjalaishenkisiä hodareita mehevän marjaisen merlot-viinin kanssa!

Resepti

Chorizo-hodarit manchegolla ja aiolilla

4 isoa hodarileipää 2 espanjalaista chorizomakkaraa 1 punasipuli 1 rkl oliiviöljyä 1 dl aiolia (voit käyttää valmista tai tehdä itse) 50 g manchego-juustoa raastettuna Tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
  • Grillaa chorizomakkarat kunnolla kypsiksi, mutta niin, että ne pysyvät mehukkaina ja saavat kauniin paistopinnan.

  • Paista punasipulirenkaat oliiviöljyssä, kunnes ne saavat hieman väriä, mutta säilyttävät rapeutensa. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.

  • Lämmitä hodarileivät kevyesti grillissä tai pannulla. Aseta grillatut chorizomakkarat leivän väliin.

  • Lusikoi päälle aiolia ja ripottele manchego-juustoa makusi mukaan. Lisää ohuita punasipulirenkaita ja tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa.

JP. Chenet Merlot 8%
9 19
0.75 L

JP. Chenet Merlot 8%

Lue lisää