Lasiin ja lautaselle: merlot ja chorizo-hodarit
Chorizo-hodarit manchegolla ja aiolilla ja JP. Chenet Merlot
Kokeile herkullisia espanjalaishenkisiä hodareita mehevän marjaisen merlot-viinin kanssa!
Resepti
Chorizo-hodarit manchegolla ja aiolilla
4 isoa hodarileipää 2 espanjalaista chorizomakkaraa 1 punasipuli 1 rkl oliiviöljyä 1 dl aiolia (voit käyttää valmista tai tehdä itse) 50 g manchego-juustoa raastettuna Tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa

Grillaa chorizomakkarat kunnolla kypsiksi, mutta niin, että ne pysyvät mehukkaina ja saavat kauniin paistopinnan.
Paista punasipulirenkaat oliiviöljyssä, kunnes ne saavat hieman väriä, mutta säilyttävät rapeutensa. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.
Lämmitä hodarileivät kevyesti grillissä tai pannulla. Aseta grillatut chorizomakkarat leivän väliin.
Lusikoi päälle aiolia ja ripottele manchego-juustoa makusi mukaan. Lisää ohuita punasipulirenkaita ja tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa.
