Moi, mitä etsit?

search
19.4.2024

Emma-voittaja Lauri Haav mukaan Rockstar Energy Drink LIVE 24 -konserttiin

Rockstar Energy Drink LIVE 24 tarjoaa toukokuussa 10 000 onnekkaalle ikimuistoisen illan ennennäkemättömällä keikalla, jolla esiintyy useita kotimaisen räpin kärkinimiä.

Keskiviikkona 22. toukokuuta Tampereen Nokia Arenan lavalle nousee iso joukko toinen toistaan valovoimaisempia suomiräpin supertähtiä. Rockstar Energy Drinkin mahdollistaman Rockstar Energy Drink LIVE 24 -keikan tuoreimmat artistikiinnitykset ovat jo ilmiöksi muodostunut, kevään Emma-gaalan yleisöäänestyksessä Vuoden kotimaisen artistin pystillä palkittu Lauri Haav sekä Spotifyn kärkipaikoilta tutut ja juuri yhteisbiisinkin julkaisseet AHTI ja TUULI.

Maaliskuussa julkistettiin jättikonsertin ensimmäiset artistit Elastinen, Etta ja Cledos. Ennen show’ta on luvassa vielä kaksi artistijulkistusta ja jättikeikallakin koetaan taatusti yllätyksiä, koska itse tapahtumassa paljastetaan vielä lisää artisteja.

Poikkeuksellisen jättikonsertista tekee sekin, että sille ei voi ostaa lippuja. Niitä on kuitenkin mahdollista voittaa arvonnassa, jossa on päivittäin jaossa kahden hengen lippupaketteja. Kisaan voi osallistua vain ostamalla Rockstar-juoman ja lataamalla kuvan ostetusta tölkistä osoitteeseen rockstarenergy.fi/live.

Kilpailuun voi ottaa osaa vaikka joka päivä ja se päättyy tiistaina 21.5.2024, päivää ennen tapahtumaa. Osoitteesta rockstarenergy.fi/live löytyy tarkemmat tiedot kilpailusta ja sen ehdoista. Ikäraja osallistumiseen sekä tapahtumaan on 16 vuotta.

Suomen tämän hetken isoin ja komein sisäareena tarjoaa Rockstar Energy Drink LIVE 24 -konsertille maailmanluokan puitteet. Luvassa on takuulla kaikkien aikojen energisin ja yllätyksellisin kotimainen räppikeikka, jota ei todellakaan kannata missata!