Moi, mitä etsit?

search
22.3.2024

Rockstar Energy Drink kokoaa suomiräpin supertähdet yhteen - liput voi saada vain voittamalla

Rockstar Energy Drink mahdollistaa toukokuussa 10 000 onnekkaalle ikimuistoisen illan ennennäkemättömällä keikalla, jolla esiintyvät lukuisat kotimaisen räpin kärkinimet.

Keskiviikkona 22. toukokuuta Tampereen Nokia Arenan valtaavat kotimaisen räpin kuumimmat nimet pioneereista nuorempaan polveen. Rockstar Energy Drinkin mahdollistaman Rockstar LIVE 24 -keikan ensimmäisiä artistijulkistuksia ovat supertähdet Elastinen, Etta ja Cledos. Valovoimaisen kolmikon lisäksi kevään aikana esiintyjäkaarti täydentyy vielä viidellä toinen toistaan kiinnostavammalla ja listojen kärjistä tutulla artistilla. Kahdeksan ennakkoon julkistetun esiintyjän lisäksi jättikeikalla koetaan taatusti yllätyksiä, sillä itse show’ssa paljastetaan vielä lisää artisteja. 

 Suomen tämän hetken isoin ja komein sisäareena tarjoaa Rockstar LIVE 24 -konsertille maailmanluokan puitteet. Luvassa on takuulla kaikkien aikojen energisin ja yllätyksellisin kotimainen räppikeikka, jota ei todellakaan kannata missata! 

“Tavoitteena on luoda ainutlaatuinen ja erityinen ilta kaikille meidän genren ystäville. Rockstar tarjoaa upeat puitteet juhlistaa suomiräpin matkaa kellareista koko kansan tietoisuuteen!” hehkuttaa Elastinen.

“Oon tosi innoissani tästä tapahtumasta ja siitä jengistä, jonka kanssa tullaan nousemaan lavalle. Upee ilta tiedossa”, iloitsee Etta.  

“Siistii päästä esiintymään Nokia Arenalla toukokuussa näin spessuissa puitteissa”, komppaa Cledos.

Poikkeuksellisen show’sta tekee myös se, että sille ei voi ostaa lippuja. Niitä on kuitenkin mahdollista voittaa arvonnassa, jossa on päivittäin jaossa kahden hengen lippupaketteja. Kisaan voi osallistua vain ostamalla Rockstar Energy Drink -juoman ja lataamalla kuvan ostetusta tölkistä osoitteeseen rockstarenergy.fi/live. 

Kilpailuun voi ottaa osaa vaikka joka päivä ja se aukeaa perjantaina 22.3. ja päättyy tiistaina 21.5.2024, päivää ennen tapahtumaa. Osoitteesta rockstarenergy.fi/live löytyy tarkemmat tiedot kilpailusta ja sen ehdoista. Ikäraja osallistumiseen sekä tapahtumaan on 16 vuotta.