Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Kevennä taakkaa kevyellä viinipakkauksella

Hans Baer -viinit ystävien seuraan

Viinit

Viinipakkauksen valinnalla voit vaikuttaa paitsi omaan taakkaasi myös ympäristön taakkaan. Kevyemmillä pakkausvalinnoilla on iso merkitys viinin ilmastokuormaan.

Ei ole yhdentekevää nauttiiko viininsä pullosta, hanapakkauksesta vai kartonkitölkistä, sillä 46 prosenttia viinin ilmastokuormasta syntyy pakkauksesta. Tutkimukset osoittavat viinipakkausten hiilijalanjäljen vaihtelevan suuresti riippuen valitusta pakkausmateriaalista. Perinteinen lasipullo on suurin ympäristönkuormittaja (674 g CO2/l), kun taas valitsemalla modernin viinipussin hiilijalanjälki on vain 96 g CO2/l. Pakkauksen aiheuttamiin ympäristövaikutuksiin sisältyy niin materiaalin alkuperä kuin valmiin pakkauksen paino, valmistus, kuljetus ja kierrätettävyys. Hans Baer on vastuullisten pakkausten lisäksi sitoutunut toimimaan ympäristövastuullisesti noudattamalla ympäristön huomioivia viljelymuotoja sekä pyrkimällä energiatehokkuuteen tuotannossa.

35 68
3L

Hans Baer Riesling hanapakkaus

Qualitätswein Rheinhessen

Lue lisää
19 98
1.5L

Hans Baer Riesling

Qualitätswein Rheinhessen

Lue lisää

Hanapakkaus tekee viinistä myös helposti kuljetettavan, jolloin se sopii loistavasti mukaan piknikille tai illanviettoon ystävien kanssa. 1,5 litran viinipussissa kulkeutuu kätevästi kaksi pullollista ja kolmen litran hanapakkauksessa jopa neljä pullollista raikasta rieslingiä, joten näistä riittää jaettavaksi myös kavereille ja esimerkiksi mökillä yllätysvieraille. Tarkista, kuinka kauan hanapakkaus kestää avattuna!

Hans Baer Riesling on valmistettu rakkaudella 100 % Riesling-rypäleistä, jotka antavat tälle viinille sen raikkauden ja hedelmäisyyden. Tässä viinissä yhdistyy sitrushedelmien raikkaus ja kukkaiset vivahteet, jotka muodostavat harmonisen tasapainon. Viinin rakenne ja hedelmäisyys tekevät siitä helposti lähestyttävän viinin seurusteluun tai halutessasi voit kokeilla yhdistää sen kesäisiin kanatacoihin!

Rapeat kanatacot ja Hans Baer Riesling

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!